2022 En İyi 10 Ücretsiz Görüşme Uygulaması!

2022 En İyi 10 Ücretsiz Görüşme Uygulaması!

Bu uygulamalar, tüm dünyada ücretsiz Wi-Fi ile arama yapmanızı sağlar

Evet, interneti kullanarak gerçekten ücretsiz telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. Bazı mesajlaşma uygulamaları, bazen dünyadaki herhangi bir kişiye, ancak diğer zamanlarda yalnızca ABD ve Kanada'daki numaralara ücretsiz arama desteği içerir.

Ücretsiz bir Wi-Fi telefonu 911 veya benzeri bir acil durum araması yapamaz. Acil bir durum varsa, geleneksel bir sabit hat veya cep telefonu ya da bu tür kullanım için onaylanmış gerçek bir internet telefon hizmeti kullanın.

Aşağıda listelenen uygulamalar iki biçimde mevcuttur:

  • Uygulamadan telefona : Bir bilgisayardan veya mobil cihazdan gerçek bir telefon numarasına ücretsiz arama yapar, bazen de tam tersi.
  • Uygulamadan uygulamaya : Telefonlar, tabletler ve bilgisayarlar arasında ücretsiz arama yapar. Aramalar, yalnızca alıcıda aynı uygulama yüklüyse çalışır. Bu yöntem , uygun yazılıma sahip olmayan sabit hatları veya diğer cihazları aramak için kullanılamaz.

Nasıl çalıştığı önemli değil, bu ücretsiz bir aramadır ve bunlar iş için en iyi uygulamalardır.

Bu seçeneklerin çoğu yalnızca programı cihazınıza indirdikten sonra çalışır. Uygulamaya bağlı olarak Android, iOS, Windows, Linux veya macOS'tan arama yapılabilir.

Google

Google Voice Android uygulaması
Sevdiklerimiz
  • Bilgisayarlarda ve mobil cihazlarda çalışır.

  • Tüm aramaları mevcut telefonunuza yönlendirebilir.

  • Sesli posta içerir.

  • Mevcut telefon kişilerinizle kolayca bağlantı kurun.

Sevmediklerimiz
  • Sabit hatları ve diğer numaraları aramak için mevcut bir telefon numarası gerektirir

  • Arama süresini sınırlar.

Google Voice, internet üzerinden arama yapmanın en iyi yollarından biridir. Gerçek bir telefon numarasına ücretsiz arama, bilgisayardan bilgisayara arama ve bilgisayardan telefona ücretsiz arama yapabilirsiniz.

Ancak ses bundan çok daha fazlasıdır. Öncelikle hayatınızdaki telefon numaralarını yönetmenin bir yoludur ve gelen Voice aramalarını sahip olduğunuz diğer herhangi bir telefona akıllıca yönlendirebilir veya bunları doğrudan sesli mesaja gönderebilir. Ayrıca, aramaları görüntüleyebilir ve belirli kişiler için özel uzakta mesajları oluşturabilir ve özel arama yönlendirme gibi kurallar uygulamak için kişi listenizde gruplar oluşturabilirsiniz.

Diğer özellikler arasında ücretsiz SMS, ücretsiz konferans görüşmeleri ve ücretsiz sesli posta hizmetleri bulunur.

Voice ile yaptığınız ücretsiz aramalar Amerika Birleşik Devletleri veya Kanada'daki numaralara yapılmalıdır ve bu aramalar üç saatle sınırlıdır. Ancak aynı numarayı tekrar tekrar ücretsiz aramaya devam edebilirsiniz.

Voice uygulaması, iPhone, iPad ve Android cihazların yanı sıra web'den de çalışır.

Whatsapp

WhatsApp Android internet araması
Sevdiklerimiz
  • Aramalar, nerede olurlarsa olsunlar herhangi bir kullanıcıyla çalışır.

  • Mevcut telefon rehberinizdeki kullanıcıları bulmanıza yardımcı olur.

  • Web de dahil olmak üzere çok çeşitli cihazlarda çalışır.

Sevmediklerimiz
  • Kaydolmak için gerçek bir telefon numarası gerektirir.

  • Sabit hatlı telefonlar gibi kullanıcı olmayanları arayamaz.

WhatsApp, Facebook'a aittir ve yüz milyonlarca kullanıcısı olan popüler bir mesajlaşma uygulamasıdır. Ancak, yalnızca internet bağlantınızı kullanarak doğrudan uygulamadan WhatsApp arkadaşlarınızı da arayabilirsiniz (telefon planınızın sesli dakikalarından sayılmaz).

Başlamak için telefon numaranızı onaylamanız yeterlidir. Uygulamayı kullandıktan sonra, hangi kişilerinizin aynı zamanda WhatsApp kullandığını açıkça görmek için yeni bir konuşma başlatabilir, ardından dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar onları ücretsiz arayabilirsiniz. Grup aramaları en fazla sekiz kişiyi içerebilir.

WhatsApp ayrıca videoları, fotoğrafları, konumunuzu ve kişileri diğer kullanıcılara göndermenize olanak tanır. Uygulama içindeki tüm iletişim için uçtan uca şifreleme desteklenir.

WhatsApp, uygulamanın ücretsiz telefon görüşmeleri yapmasını gerektirdiğinden, uygulamayı yüklü olmayan telefonlara veya sabit hatlara ücretsiz arama yapmak için kullanamazsınız.

WhatsApp'ı Android, iPhone, iPad, Windows ve Mac dahil olmak üzere bir dizüstü bilgisayardan veya mobil cihazdan kullanabilirsiniz .

TextNow

TextNow ücretsiz Wi-Fi arama uygulaması
Sevdiklerimiz
  • Size kullanmanız için gerçek bir telefon numarası verilir.

  • Bir sesli posta kutusu içerir.

  • Birkaç özelleştirmeyi destekler.

  • Ücretsiz aramalar, uygulamanın diğer kullanıcıları ile çalışır.

  • Herhangi bir telefona, hatta kullanıcı olmayanlara bile metin göndermenizi sağlar.

  • Herhangi bir telefon numarasını aramak için kredi satın alabilirsiniz.

  • Web'de ve bir dizi mobil cihazda çalışır.

Sevmediklerimiz
  • Kullanıcı olmayan bir kişiyle (uygulamayı kullanmayan biri) konuşmak istiyorsanız aramalar ücretsiz değildir.

TextNow, diğer kullanıcılardan ücretsiz telefon görüşmeleri gönderip alabilen bir mobil uygulamadır. Ayrıca , kullanabileceğiniz gerçek bir numara verildiği için herhangi bir telefona mesaj gönderebilirsiniz. Sabit hatlı telefonlar gibi kullanıcı olmayanlarla telefon görüşmesi yapmak için kullanılabilir kredi satın almanız veya kazanmanız gerekir.

Arayüz çok basit. Çağrı geçmişinin kaydını doğrudan mesaj merkezinde tutar, bir telefon görüşmesi başlatmak hızlı ve kolaydır ve hatta bir görüşme sırasında aktif olarak mesaj gönderebilirsiniz.

TextNow, metin mesajları göndermenin yanı sıra fotoğraf, çizim, ifade ve konumunuzu göndermenize de olanak tanır. Ayrıca sesli posta karşılamasını özelleştirebilir, mesaj aldığınızda e-posta uyarıları alabilir, mesaj ekranı arka planını değiştirebilir, farklı kişiler için farklı bir uyarı kullanabilir, genel temayı özelleştirebilir ve tüm mesajlarınızda bir imza kullanabilirsiniz.

TextNow hesabınızda farklı bir cihazda oturum açabilirsiniz ve kayıtlı tüm mesajlarınız ve telefon numaralarınız kalır ve hemen kullanılabilir.

TextNow'u (yalnızca bir e-posta adresi) kurmak için gerçek bir telefon numarasına ihtiyacınız olmadığından, iPad, iPod touch ve Kindle gibi telefon numarası olmayan cihazlarla çalışır.

TextNow'u Windows veya Mac'te ya da web'den kullanıyorsanız, bilgisayarınızdan hem arayabilir hem de mesaj gönderebilirsiniz.

Uygulama Android, iPhone, iPad, Mac ve Windows'ta çalışır.

Google Duo

Google Duo Android internet araması uygulaması
Sevdiklerimiz
  • Diğer kullanıcılarla yapılan aramalar %100 ücretsizdir.

  • Kişilerinizi uygulamayı kullanmaya davet etmek kolaydır.

  • 32 katılımcılı grup aramaları.

Sevmediklerimiz
  • Çoğu benzer uygulamanın yaptığı gibi metin göndermeyi desteklemez.

  • Yalnızca diğer kullanıcılarla çalışır, bu nedenle sabit hattı veya başka bir numarayı arayamazsınız.

Google Duo, Google'ın sunduğu başka bir sesli arama uygulamasıdır. Yalnızca sesli arama yapabilir veya ücretsiz görüntülü arama için kullanabilirsiniz. Yine de Google Duo ile kısa mesaj gönderemez veya alamazsınız.

Aramak için bir kişi seçtiğinizde, Google Duo kişi listenizdeki diğer Google Duo kullanıcılarını en üste yerleştirir. Diğer herkes, ücretsiz sesli ve görüntülü görüşmeler için Google Duo'da size katılmalarını isteyebilmeniz için yanlarında bir davet düğmesi ile aşağıda listelenmiştir.

Bu uygulama diğer Google Duo kullanıcılarını arayarak çalıştığı için, ev telefonlarını veya uygulamayı kullanmayan diğer telefonları arayamazsınız.

Google Duo, web sitesinden ve Nest Hub Max'ten kullanılabilir. Ayrıca Android, iPhone ve iPad için bir uygulama olarak da mevcuttur.

Textfree

TextFree uygulamasından üç iOS ekranı
Sevdiklerimiz
  • Gerçek bir telefon numarası alırsınız.

  • Sesli postayı destekler.

  • Arama yapmak diğer kullanıcılar için ücretsizdir.

  • Mesajlaşma, herhangi bir telefon numarasıyla, hatta kullanıcı olmayanlarla çalışır.

Sevmediklerimiz
  • Çok uzun süre hareketsiz kaldıklarında numaraların süresi dolar.

  • Kullanıcı olmayan kişilerle görüşme dakikalarınız sınırlıdır.

Textfree, uygulama çağrıları ve metin mesajlarına ücretsiz uygulama yapmak için size kendi telefon numaranızı veren ücretsiz bir uygulamadır ve hatta sesli posta selamını özelleştirebilirsiniz.

Mesajlaşma özelliği aslında uygulama dışı telefonlarda da kullanılabilir, bu da Textfree'yi arkadaşlarınıza internet üzerinden mesaj atmanın başka bir yolu olarak kullanabileceğiniz anlamına gelir.

Her Textfree kullanıcısı, sabit hatlar gibi uygulamayı kullanmayan telefonlara ücretsiz arama için sınırlı sayıda dakika ile başlar. Video reklamları izlemek ve ücretsiz teklifleri tamamlamak gibi daha fazla ücretsiz dakika almanın yolları vardır.

Textfree telefon numaranızı 30 gün boyunca kullanmazsanız, yeni Textfree kullanıcıları için numaralar "havuzuna" geri döner ve böylece etkisiz hale gelir. Mevcut numaranızın süresi dolarsa, her zaman başka bir tane alabilirsiniz.

Android'de Facebook Messenger üzerinden ücretsiz telefon görüşmesi
Sevdiklerimiz
  • Dünyadaki herhangi bir kullanıcıyı aramak için ücretsiz.

  • Bir çok kişi zaten kullanıyor.

  • Hem bilgisayarlarda hem de telefonlarda çalışır.

  • Görüntülü aramayı da destekler.

Sevmediklerimiz
  • Sabit hatları ve diğer "gerçek" telefon numaralarını arayamaz

  • Messenger, Facebook'un mesajlaşma servisidir. Metin mesajlarını iletebilir ve bilgisayardan bilgisayara, uygulamadan uygulamaya ve uygulamadan bilgisayara (ve tam tersi) ücretsiz internet telefonu ve görüntülü aramalar yapabilir.

Facebook Messenger'ı kullanarak ücretsiz internet araması yapmak için her iki alıcının da Facebook'ta "arkadaş" olması ve doğru uygulamayı yüklemiş olması gerekir.

Facebook Messenger, sabit hatlar gibi gerçek telefon numaralarının aranmasını desteklemez.

Herhangi bir web tarayıcısından ve ayrıca Windows 11/10 programı ve Android, iPhone ve iPad için mobil uygulama aracılığıyla çalışır.

Snapchat

Ücretsiz internet araması yapmayı gösteren üç iOS Snapchat ekranı
Sevdiklerimiz
  • Geniş bir kullanıcı kitlesine sahiptir.

  • Görüntü paylaşımı gibi diğer eğlenceli işlevleri içerir.

  • Uygulamayı kullanan herkese ücretsiz arama yapılabilir.

  • Ayrıca görüntülü aramaları da destekler.

  • Aynı anda 15 arkadaşınızı arayın.

Sevmediklerimiz
  • Herhangi bir telefon numarasını değil, yalnızca diğer kullanıcıları aramanıza izin verir.

Snapchat, mesajlaşma ve resim gönderme yetenekleriyle tanınır, ancak Snapchat kişilerinizle ücretsiz sesli ve görüntülü aramalar da yapabilirsiniz.

Sohbete bir kez dokunarak veya yeni bir sohbet penceresi açarak kişilerinizden biriyle sohbet moduna girin. Ardından, Wi-Fi veya cihazınızın veri bağlantısı üzerinden onları anında ücretsiz aramak için telefon düğmesini kullanın.

Yalnızca diğer Snapchat kullanıcılarını arayabileceğiniz için uygulamayı ev telefonlarını veya Snapchat kullanmayan cihazları aramak için kullanamazsınız.

Snapchat Android, iPhone ve iPad ile çalışır.

viber

Viber uygulamasından üç iOS ekranı
Sevdiklerimiz
  • Tüm aramalar ve metinler diğer kullanıcılarla ücretsizdir.

  • Uygulama, kişi listenizdeki mevcut kullanıcıları bulmanıza yardımcı olur.

  • Masaüstü ve mobil cihazlarda çalışır.

Sevmediklerimiz
  • Gerçek bir telefon numarası ücretsiz değildir.

  • Yalnızca kullanıcılar arasında ücretsiz arama yapılabilir (uygulama gereklidir).

Viber ile bilgisayardan bilgisayara ve uygulamadan uygulamaya ücretsiz internet telefon görüşmeleri yapılabilir , bu nedenle birçok cihaz desteklenir.

Diğer kullanıcıları bulmak için mobil cihazınızdaki kişi listenizi tarar, bu da kimi ücretsiz arayabileceğinizi bilmenizi kolaylaştırır.

Mesajlar ve videolar, ister mobil ister masaüstü sürümü olsun, yüklü olduğu diğer herhangi bir cihaza da gönderilebilir.

Aramaları ve kısa mesajları almak için kullanabileceğiniz çeşitli ülkelerdeki yerel bir numara için Viber'e abone olabilirsiniz, ancak bu özellik ücretsiz değildir.

Uygulama, Windows, Linux ve Mac bilgisayarların yanı sıra Android ve iOS (iPhone, iPad ve Apple Watch) mobil cihazlarda çalışır.

Telegram

Telegram uygulamasından üç iOS ekranı
Sevdiklerimiz
  • Tamamen şifrelenmiş telefon görüşmeleri olduğunu iddia ediyor.

  • Bir dizi cihazda çalışır.

  • Ayrıca metin mesajlaşmasını da destekler.

Sevmediklerimiz
  • Yalnızca kullanıcılar birbirleriyle ücretsiz görüşme yapabilir, bu nedenle gerçek bir telefon numarasını arayamazsınız.

Telegram, şifreli metin mesajlaşma ve video görüşmeleri sunduğunu iddia etmek için son derece popülerdir. Uygulamanın kullanımı gerçekten çok kolay ve metin mesajı özellikleri, web veya masaüstü veya mobil uygulama gibi oturum açtığınız her yerde kullanılabilir.

Telegram'a bir kişi ekledikten sonra, kişinin Bilgi sayfasını açıp telefon simgesini seçerek bu kişileri uygulamaları aracılığıyla arayabilirsiniz.

Telegram birçok cihazda çalışır: Android, iPhone, iPad, Windows Phone, macOS, Windows, Linux ve web.

Skype

Android skype uygulamasında ücretsiz arama
Sevdiklerimiz
  • Diğer Skype kullanıcılarına ücretsiz aramaları destekler.

  • Sesli ve görüntülü aramalar yapar, ayrıca mesajlaşmayı destekler.

  • Birçok cihazda çapraz platform çalıştırır.

  • Gerçek telefonları aramak için ödeme yapabilirsiniz.

  • Aramalarda aynı anda en fazla 100 kişi olabilir.

Sevmediklerimiz
  • Ücretsiz olarak gerçek bir telefon numarası alamazsınız.

  • Kullanıcı olmayanlara yapılan aramalar ücretsiz değildir.

  • Aramalar 4 saatle sınırlıdır ve bir günde toplam 10 saatlik arama süresine ulaşırsanız grup aramaları otomatik olarak sona erebilir.

Skype, birkaç farklı masaüstü ve mobil platform arasında ücretsiz internet telefon görüşmeleri yapabilen popüler bir mesajlaşma hizmetidir.

Hem masaüstlerinde hem de mobil cihazlarda çalıştığı için, bilgisayardan bilgisayara, uygulamadan bilgisayara, uygulamadan uygulamaya ve bilgisayardan uygulamaya her türlü iletişim türüne izin verilir.

Kişi oluşturmak için alıcıların zaten bir hesabı olması gerekir; Windows veya diğer platformlarda bir Skype hesabı oluşturmak kolaydır . Herkese açık dizinde bir kullanıcıyı e-posta adresi veya telefon numarası ile bulabilirsiniz. Kullanıcı adlarını biliyorsanız, kişileri doğrudan da ekleyebilirsiniz.

Yalnızca internet araması değil, aynı zamanda diğer kullanıcılara görüntülü aramalar ve metin mesajları da desteklenir.

Nokia telefonları gibi bazı cihazlarda uygulama önceden yüklenmiştir. Skype'ı tarayıcınızda ve Android, iPhone, iPad, Kindle Fire HD, Mac, Linux, Windows, Xbox One, Amazon Echo Show ve diğer cihazlarda da kullanabilirsiniz .

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.