Almanya Sıfır ve İkinci El Araba Fiyatları 2021

Almanya Sıfır ve İkinci El Araba Fiyatları 2021

Almanya2da araba fiyatları nedir? Bunu herkes merak ediyor. Almanya'da ikinci el araba fiyatları, Almanya sıfır birinci el araba fiyatları hakkında ayrıntılı bir araştırma yaptık.

Audi, Volkswagen Mercedes ve BMW gibi dünya çapında ünlü araba markasına sahip olan Almanya'da sıfır modellerin fiyatı merak ediliyor. Araba tutkunları 2021 yılı Almanya'daki sıfır araba ve ikinci el arabaların fiyatlarını merak ediyor. Almanya'da en ucuz araba kaç liradan başlıyor? En ucuz Alman markası arabalar haberimizde. Şimdi detaylar

Almanya sıfır araba fiyatları!

Almanya, Avrupa'nın en güçlü ekonomisine sahip olmasının yanında 80 milyonluk nüfusuyla Avrupa'nın en büyük ülkesi. Volkswagen, BMW, Audi, Mercedes gibi dünya çapındaki araba markalarına sahip. Makro Kedi olarak Almanya'daki sıfır araba fiyatlarını derledik.

İşte o model ve fiyatları

Almanya'da 2001 yılı sıfır model Passat’ı 20.000 Euro’dan alabilirsiniz. 50 bin Euro’ya kadar giden Passat'lar üst segmentten alt sekmente kadar sıralanıyor. Örneğin Volkswagen Passat 1.5 TSİ modeli 20.000 Euro iken Volkswagen Passat Variant 43 bin Euro’dan satılıyor. Volkswagen Polo fiyatları 11 bin Euro’dan başlarken aynı markanın GT 220 modeli 24 bin Euro’ya kadar çıkıyor. Almanya'nın bir diğer gözde markası Audi'nin fiyatı 16 bin Euro ile 340 bin Euro arasında değişiyor.

auto-g667f3dde0-640-1.jpg

Her zaman bir numara Mercedes Benz

Dünya çapında makam arabalarının tartışmasız lideri olan Mercedes-Benz, fiyat farkı ile da rakiplerinden önde gidiyor. Mercedes A180 Compact 38 bin Euro’dan başlarken şu an gözde durumda olan Mercedes s350 130.000 dolar Euro’ya kadar çıkıyor. Ülkemizde 700 adet makam aracının Mercedes olduğunu hesaplarsak fiyatları ne kadar yüksek olduğunu anlarız.

2021 yılı Almanya ikinci el araba fiyatları ne kadar?

2 milyondan fazla ikinci el araba satışıyla Avrupa'da birinci olan Almanya'da çok uygun fiyatlara araba bulmak mümkün. Örneğin Volkswagen Passat 13 bin Euro’dan satılırken Toyota Corolla 9000 Euro’dan başlıyor.

Peugeot 308 12 bin Euro’dan satılırken Honda Civic 10 bin Euroya kadar düşüyor.

Sıfır Volkswagen arabaların fiyatı da yüksek değil!

Sıfır VW'lar 18 ila 30 bira Euro arası.

5 yaşındaki VW Golf 10 bin Euro’dan satılırken aynı yaştaki bir Opel Astra'yı 8 bin Euro’ya almak mümkün.

ww-ga5bafe20f-640.jpg

Almanya’da 500-1000 Euro arasında da alınabilecek çok araba var. Üstelik bu arabalar ülkemizde 80-100 bin Lira değerinde...

Almanya'da sıfır arabalarla ikinci el arabalar arasındaki fark bariz bir şekilde açıkken ülkemizden son zamanlarda ikinci el fiyatları inanılmaz derecede arttı. Öyle ki sıfır araba fiyatlarına yaklaştı. Hal böyle olunca ikinci el araba almak isteyenlerin Almanya pazarına göz atmalarını tavsiye ederiz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.