2022 için en küçük iki elektrikli araba!

2022 için en küçük iki elektrikli araba!

2021 Mini Cooper SE ve 2021 Chevrolet Cıvata elektrikli otomobil karşılaştırması...

Elektrikli arabaların en uygun fiyatlılarını ve en küçüklerini sizler için araştırdık.

Elektrikli otomobil satın almaya hazırsanız doğru yerdesiniz. Ne de olsa bugünlerde elektrikli otomobil satan sadece Tesla değil. Çeşitli elektrikli araba türleri var ve bazıları size diğerlerinden daha çok yakışabilir. Ama en iyi elektrikli arabayı nasıl seçeceksiniz?

Size yaşamınız için tam olarak hangi elektrikli arabanın doğru olduğunu söyleyemesek de seçimlerinizi daraltabiliriz. Daha ucuz ve daha sınırlı bir menzile sahip bir şey mi istiyorsunuz, yoksa lüks özellikler için biraz para ve ücretsiz yolculuklar için yeterli menzil mi istiyorsunuz?

Bugün ABD'deki her mevcut üretim elektrikli aracın hemen hemen her permütasyonunu kullandık, bu nedenle Roadshow'da şu anda EV'lerde neyin iyi ve neyin olmadığına dair ortalamadan daha iyi bir görüşe sahibiz.

Önerilerimize göz attıktan sonra, ilk elektrikli arabanızı satın almak için aşağıdaki ipuçlarımıza göz atmayı unutmayın.

En iyi küçük elektrikli araba

2021 Mini Cooper SE

2020-mini-cooper-se-electric-3.jpg

Mini, EV oyununda yeni olabilir, ancak markanın ilk çabası harika. Genel menzilde eksik olan şey, şaşırtıcı derecede makul bir fiyata, sürmesi eğlenceli ve içinde olmanın harika olmasını telafi ediyor. Ayrıca elektrik prizi tarzı tekerlekler için tam bir enayiyiz.

Mini SE, şarja yalnızca 110 mil gidebilir, ancak küçük bir pakette 181 beygir gücü ve tekne yükü torkuyla, muhtemelen 110 çok eğlenceli mil olacaktır. İyi haber şu ki, 50 kilovatlık hızlı şarj cihazıyla yaklaşık yarım saat içinde %80 şarj elde edebileceksiniz.

En iyi küçük elektrikli araba ikincisi

2021 Chevrolet Cıvata

2022-chevy-bolt-ev-27.jpg

2021 Chevy Bolt , heyecan verici olmayan sürüş dinamikleri ve iç mekan kalitesi sayesinde ikinci sırada yer alıyor ancak hem boyut hem de fiyat sınıflarında olağanüstü bir çeşitlilik sunuyor. Bolt, 2022 model yılı için bir yenilemeden yararlanıyor, bu nedenle kalbiniz bir Amerikan Elektrikli arabalarına bağlıysa, belki birkaç ay beklemeniz gerekecek.

Cıvata, maliyete karşı menzil söz konusu olduğunda hala piyasadaki en iyi pazarlıklardan biridir. Sevimli bir hatchback gövde stilinde 259 mil menzili ile onu önermek için pek çok neden var. 200 beygir gücü sayesinde sürüşü de iyi. Fazladan nakit ayırabiliyorsanız ve menzile ihtiyacınız varsa, Bolt gitmek için iyi bir yoldur.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.