BMW Z4 Olağanüstü  Özellikleri İle Geldi! İşte BMW Z4 Fiyat Listesi

BMW Z4 Olağanüstü Özellikleri İle Geldi! İşte BMW Z4 Fiyat Listesi

BMW Z4 hız severler için tam manasıyla en önemli tercih konumunda. 258 beygirlik bu şahane araba şıklığı ve sportifliği ile de öne çıkıyor. BMW severlerin sabırsızlıkla beklediği Z4’ün özellikleri ve fiyatları ayrıntılarda.

BMW Z4 hız severler için tam manasıyla en önemli tercih konumunda. 258 beygirlik bu şahane araba şıklığı ve sportifliği ile de öne çıkıyor. BMW severlerin sabırsızlıkla beklediği Z4’ün özellikleri ve fiyatları ayrıntılarda.

BMW Z4 Roadster BMW’nin klasikleşmiş modeli olan 507’ye çok benziyor. Üstü açık BMW modeliyle bu tarzı sevenler için dikkat çekici bir araba. İç –Dış tasarım harikası görülen Z4 konforunun yanında güvenliğiyle de ön planda. İşte Z4 özellikleri ve dudak uçuklatan fiyatları…

Üstü açılır arabada modernlik ve şıklık

BMW Z4 üstü açık bir tasarımla tek kapılı olarak karşımıza çıkıyor. İnce olması kısa olması ve belirgin yassılığı sayesinde bu Roadster ile iyi bir hız yapabiliyorsunuz. Farları ve mazgalları, egzoz çıkışları biz de varız diyen özel özellikler… Havalandırma tertibatları da sportif ve egzotik yapıyı destekliyor. Tavan açık seyahat etmek daha keyifli olsa da kışın tavanı kapatabiliyorsunuz.

İç tasarımda bir hazine yatıyor!

Gece soft roof kapatılırsa BMW Z4 Roadster ortam aydınlatma sistemiyle güzel bir görüş imkanı sağlıyor. Koltuklar deri ve yeterince rahat. Aracın ses sisteminin kalitesi de iyi derece yüksek. Panele cep telefonunuzu bağlamanız mümkün. Dokunmatik ekran sayesinde rahatça kullanabilirsiniz.

image-1610628363979.jpg

Efsane güvenlik önlemleri!

Bu arabada şehir içi için fren özelliği mevcut. Evet , yanlış duymadınız BMW’de Tesla izleri var. Sürüş asistanı güvenlik paketi, yaya uyarısı sistemini içeriyor. Şerit değiştirme uyarıları, arkadan çarpma ve arkadaki trafik uyarıları da var. Z4 park asistanı sayesinde otomatik park imkânına da sahip. Novigasyonlar artık bütün araçlarda var değil mi?

BMW Z4 bu özelliklerin yanında yakıt cimrisi

4 Silindirli benzinli motor 100 km/sa 5,4 saniyede çıkıyor ve araç ortalama olarak 10 Km’de 6,5 litre yakıyor. CO2 emisyonu ise 149

Gelelim BMW Z4 Roadster’in fiyat listesine

BMW Z4 sDrive30i Edition M Sport otomatik vites, benzinli, 1998 CC, 258 beygir: 1.799.100 TL

Üst segment olarak zaten belli bir kişiler binebilecekse bu fiyat onlara az bile gelebilir. Fiyat ve özellikler sizce nasıl? Bu şartlarda alınabilecek daha iyi arabalar var mı? Yorumlarınızı bekliyoruz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.