Tesla Marka Arabayı Bakın Ne İçin Erittiler!

Tesla Marka Arabayı Bakın Ne İçin Erittiler!

Tesla Marka Arabayı Bakın Ne İçin Erittiler! Rusya menşeili bir akseuar firması Elon Musk’ın portresini yapmak için Tesla Model 3 arabasının metal parçalarını eritti.

Tesla Marka Arabayı Bakın Ne İçin Erittiler!elon-mask2.jpg

Rusya menşeili bir akseuar firması Elon Musk’ın portresini yapmak için Tesla Model 3 arabasının metal parçalarını eritti. Sınırlı sayıda üretilen büstler Caivar isimli şirketin internet sitesi üzerinden satışa sunuldu. İşte Detaylar…

Dünya devi otomobil markalarından bir tanesi olan Tesla’nın CEO’su Elon Musk sürekli dünya gündeminde boy gösteriyor. Ancak dahi iş adamı bu defa uzaya gönderdiği roketlerle ya da farklı başarılarıyla gündemde değil. Musk’un bu defa gündeme gelme sebebi ise Tesla Model 3 marka arabanın metal parçalarının eritilerek elde edilen malzemeyle 27 tane büstünün yapılması. Caivar isimli bir Rus aksesuar şirketi tarafından üretilen büstler yine şirkete ait internet sitesinden satışa sunuldu.

Tesla Marka Araba Nasıl Elon Musk Büstüne Dönüştü

Caivar isimli Rus şirketi, ülkesinde 58 bin dolardan başlayan Tesla Model 3 arabanın ilk olarak metal parçalarını ayırmakla işe başladı. Ardından elde edilen metalden Musk’ın büstleri yapıldı. Şirketin pazarlama müdürü tarafından yapılan açıklamada büst için kullanılan malzemenin mavi bir Tesla Model 3 arabadan elde edildiği aktarıldı. Sadece 27 adet üretilen büstlerin birim fiyatı ise 3 bin 220 dolar. Şirketin yetkililerine göre bu büstler Elon Musk’ın ruhunu ve başarısını somutlaştırıyor. Ayrıca satın alanlara da bu olağan üstü adamın başarısını ve yaratıcılığını getirileceğine inanılıyor.

Tesla Marka Araban İPhone Tasarımına

Tesla Model 3 arabasını eriterek elde ettiği malzemeyle Elon Musk’ büstü yapan Caivar isimli şirket sadece bununla sınırlı kalmadı. Rus aksesuar şirketi elde ettiği metal alaşımdan İPhone 13 Pro ve İPhone 13 Pro Max tasarımlarını da hayata geçirdi. Siyah titanyum PVD kaplama ile meydana gelen özel tasarımlarda Elon Musk Portresi ve Tesla logosu dikkat çekiyor. İPhone Pro 13 ve İPhone Pro Max için üretilen tasarımlarda tıpkı Elon Musk büstleri gibi sınırlı sayılarda üretildi. Sadece 99 adet üretilen sınırlı tasarımlar için istenen fiyatsa 6 bin 700 dolar. Hiç şüphesiz Elon Musk çok başarılı bir iş adamı ve dünya onu daha uzun zaman konuşmaya devam edecek ama merak edilen şu; Elon Musk’ı bu tarz projelerde kullanmak doğru mu ve bu projelerin arkası gelecek mi? Siz ne dersiniz? Yorumlarda bizimle paylaşın lütfen…

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.