Yayın İhalesinde neler oluyor? Süper Lig yayın ihalesi bilmeceye döndü

Yayın İhalesinde neler oluyor? Süper Lig yayın ihalesi bilmeceye döndü

Yayın ihalesinde fırtına dinmiyor. Süper Lig ve 1. Ligde yayıncı kuruluş ihalesi neden iptal edildi? Taraftar merak ediyor, şimdi ne olacak?

Türkiye Futbol Federasyonu, 2024-2025, 2025-2026 ve 2026-2027 futbol sezonlarını kapsayan Süper Lig ve TFF 1. Lig müsabakalarını yayınlayacak olan kuruluşun belirlenmesi amacıyla yapılan ihaleyi iptal ettiğini duyurdu.

Yayın İhalesinde neler oluyor? Süper Lig yayın ihalesi bilmeceye döndü

Yayın İhale Komisyonu'nun gelen teklifleri yetersiz bulması üzerine alınan karar, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından onaylandı ve ihale süreci resmen iptal edildi. Federasyonun açıklamasında, "Yayın İhale Komisyonu'nun değerlendirmesi sonucunda, gelen tekliflerin yeterli görülmemesi nedeniyle ihale iptal edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 2024-2025, 2025-2026 ve 2026-2027 futbol sezonlarına ilişkin Süper Lig ve TFF 1. Lig müsabakalarını kapsayan yayıncı kuruluş ihalesi iptal edildi.

Yeni bir tarih belirlenecek

Kurumdan daha önce yapılan açıklamada ise yayın hakkı ihalesinin 29 Şubat'a kadar tamamlanması hedeflenmişti. Ancak alınan kararla birlikte, ihale süreci baştan ele alınacak ve yeni bir tarih belirlenecek. Ancak futbolseverler bu gelişmeler üzeirne endişelebmekten kendilerini alamıyor. Türk futbolunda hiç bitmeyen hakem hataları, kulüplerin aşırı borçlanamsı ve dinmeyen şiddetin yanı sıra yayın haklarının iptali her kesimi derinden kaygılandırmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum