Fox TV Mahkum Dizisi Oyuncu Kadrosu, Mahkum Kim Kimdir

Fox TV Mahkum Dizisi Oyuncu Kadrosu, Mahkum Kim Kimdir

Mahkum dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Fox TV, yeni dizisi Mahkum’un ilk fragmanını yayınlandı. ‘Ben Cumhuriyet Savcısı Fırat Bulut’ sloganıyla yayınlanan Mahkum ilk fragmanıyla dikkat çekti. Fox Tv Mahkum Dizisi Kim Kimdir Mahkum Oyuncu Kadrosu!

Yasak Elma, El Kızı, Elbet Bir gün gibi yapımlarla dizi sektöründe adından söz ettiren Fox TV, yeni dizisi Mahkum’un ilk fragmanını yayınlandı. ‘Ben Cumhuriyet Savcısı Fırat Bulut’ sloganıyla yayınlanan Mahkum ilk fragmanı dizi severler tarafından beğenildi. İzleyici merak ediyor, Fox Tv Mahkum dizisi kim kimdir? Fox TV’nin yeni sezona damga vurması beklenen iddialı dizisi Mahkum’un konusu ve oyuncu kadrosu haberimizde. Şimdi detaylar.

Fox Tv Mahkum Dizisi Kim Kimdir Mahkum Oyuncu Kadrosu!

Masumiyet, Kanunsuz Topraklar gibi dizilerle ön plana çıkan Fox Tv, yeni sezona Mahkum dizisiyle damga vurmaya hazırlanıyor. Uyarlama dizilerin altın çağını yaşadığı son zamanlarda “Innocent Defendant” dizisinden uyarlama olan Mahkum dizisini Volkan Kocatürk yönetirken senaryosunu Uğraş Güneş kaleme alıyor.

Mahkum Konusu Ne?

Yapımını MF Yapım'ın üstlendiği Mahkum dizisinin çekimleri İstanbul’da devam ediyor. İdealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut, bir sabah uyandığında kendini cezaevinde bulur. Hiçbir şey hatırlamayan Savcı üstelik eşi ve kızını öldürmekle suçlanıyordur. Kendisine kurulan komployu boşa çıkarmaya çalışan Savcı Fırat'ın artık bu hayatta tek isteği hafızasını geri kazanmak ve masumiyetini kanıtlamaktır.

Mahkum Dizisinde kim kimdir?

Başrollerini Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın paylaştığı Mahkum dizisinde ayrıca Hayal Köseoğlu, Hakan Karsak, Hakan Salınmış, Tugay Mercan, Bülent Seyran, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Muharrem Türksever ve Mehmet Ulay gibi ünlü isimler yer alacak. İşte Mahkum dizisinde yer alan oyuncular ve can verdiği karakterler.

Onur Tuna- Fırat

fox-tv-mahkum-dizisi-kimkimdir-mahkum-oyuncu-kadrosu.jpg

Son olarak Mucize Doktor dizisinde rol alan Onur Tuna, Mahkum dizisinde Savcı Fırat karakterine hayat veriyor. 1985 Çanakkale doğumlu Onur Tuna, Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunudur. Fotomodellik yaparak sektöre giriş yapan Tuna, Hayat Devam Ediyor dizisiyle tanındı. Huzur Sokağı, Filinta, Cesur Yürek, Yasak Elma ve Mucize Doktor dizi filmlerinde rol aldı.

Alara Bozbey- Zeynep

fo-tv-mahkum-dizisi-kim-kimdir-mahkum-oyuncu-kadrosu-6.jpg

Mahkum dizisi İstanbul başsavcısı Ağıt Bulut’un çok sevdiği eşi olan Zeynep karakterini Alara Bozbey oynayacak. 1986 doğumlu oyuncu, Yabancı Damat dizisiyle kariyerine başladı. Bedel, Gamsız Hayat, Yabancı Damat, Arka Sokaklar, Dolunay dizilerinde başarıyla görev yaptı.

İsmail Hacıoğlu

fox-tv-mahkum-dizisi-kim-kimdi-mahkum-oyuncu-kadrosu.jpg

Mahkum dizisinde başrol oynayacak bir diğer oyuncu da 1985 doğumlu olan İsmail Hacıoğlu olacak. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim alan ünlü oyuncu Kafes, Ayla, Cep Herkülü, Osmanlı Tokadı, Çocuk, Zümrüdüanka, Hükümsüz dizi filmlerinde rol aldı.

Seray Kaya

fox-tv-mahkum-dizisi-kim-kimdir-mahkum-oyuncu-kadrosu.jpg

Mahkum dizisinde Savcı Rıfat'ın partnerini oynayacak olan Seray Kaya 1991 doğumludur. Huzur Sokağı dizisiyle kariyerine başlayan oyuncu Kuruluş Osman ve Kadın dizileriyle şöhrete ulaştı.

Hakan Salınmış

fox-tv-mahkum-dizisi-kim-kimdir-mahkum-oyuncu-kadros.jpg

1964 doğumlu oyuncu özellikle yan rolleri başarıyla görev yaptı. Diriliş, Seni Seven Ölsün, Hedefim Sensin, Bayi Toplantısı, Jet Sosyete, Ramo, İyi Günde Kötü Günde gibi dizilerde rol alan oyuncu son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol aldı.

Muharrem Türkseven

fo-tv-mahkum-dizisi-kim-kimdir-mahkum-oyuncu-kadrosu-5.jpg

1989 Çanakkale doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü mezunudur. Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle tanınan oyuncu son olarak Benim Adım Melek'te oynamıştı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.