Ford Otosan’dan Büyük Atak Elektrikli Motosiklet Rakun Pro 2 Ve Pro 3 Tanıtıldı!

Ford Otosan’dan Büyük Atak Elektrikli Motosiklet Rakun Pro 2 Ve Pro 3 Tanıtıldı!

Ford Otosan’dan Büyük Atak Elektrikli Motosiklet Rakun Pro 2 Ve Pro 3 Tanıtıldı. Üreteceği elektrikli motosikletleri tanıtan firma, Rakun Pro 2 ve Pro 3 isimlerini verdiği modellerle 2022 yılında sektöre giriş yapmayı hedefliyor.

Elektrikli Motosiklet Rakun Pro 2 Ve Pro 3 Tanıtıldı! Ford Otosan’dan Büyük Atak! Tüm dünyada gelişemeye devam eden elektrikli araçlara geçiş trendine Ford Otosan’da katıldı. Üreteceği elektrikli motosikletleri tanıtan firma, Rakun Pro 2 ve Pro 3 isimlerini verdiği modellerle 2022 yılında sektöre giriş yapmayı hedefliyor. Üstelik modeller son derece şık ve estetik tasarımlarıyla dikkat çekiyor. İşte Detaylar…

Elektrikli Araçlara Rağbet Artıyor

3265174-810x458.jpg

Günümüzde her geçen gün hızlanmaya devam eden elektrikli otomobillere geçiş süreci, farklı sektörlerde de elektrikli modellerin gelişmesine neden oldu. Bu konuda yapılan son atılımsa Ford Otosan’dan geldi. Üretecek olduğu elektrikli motosikletleri tanıtan firma tasarım üzerinde ciddi emek harcamış. İki farklı modelle sektöre adım atması planlanan Fort Otosan yapılan tasarımlar, son derece pratik ve elektrikli sistem açısından verimli olmasıyla göz dolduruyor. 2022 yılında piyasa sürülecek olan modellerin müşteriler konusunda hedefinin marketler, kargo şirketleri ve belediyeler olması bekleniyor. Son derece estetik olan Rakun elektrikli motosiklet modelleri ek bir ehliyete ihtiyaç duyulmadan B sınıfı ehliyetle kullanılabilecek.

Elektrikli Motosiklet Rakun Türk Mühendisleri Tarafından Geliştirildi

Son zamanlarda uluslararası platformlarda adından sıkça söz ettiren Türk mühendisleri Rakun Pro 2 ve Pro 3’ün geliştirilemesinde de hünerlerini konuşturdu. Eski şehirde üretileceği belirtilen Rakun modelleri ilk olarak kurumsal müşterilerle satış ya da kiralama yöntemi ile buluşturulacak. Üretilecek olan modellerin ön plana çıkan özelliklerinden bir tanesi yokuş çıkabilme kabiliyeti olacak. Elektrikli motosikletlerin bu konuda oldukça zorlandığı düşünüldüğünde bu özellik daha da önem kazanıyor. Rakun Pro 3 olarak isimlendirilen model kullanıcılarıyla 3 tekerlekli olarak buluşacak ve her iki motosikletinde 5 kW/h’lik bir bataryadan güç alacak. Normal şebeke elektriği ile 4.5 saatte tamamen şar olacak Rakun Pro 2 ve Pro 3’ün hızı ise 100 kilometrenin üzerinde olacak.

Elektrikli Motosikletlerin Fiyatı Ne Olacak

Elektrikli motosikletlerin fiyatının ne olacağı oldukça merak ediliyor. Kurumsal firmalardan ön sipariş alımı başlayan Rakun modellerinin fiyatının gelecek yılın ilk aylarında belirlenmesi bekleniyor. Elektrik motorlarında Arçelik imzası taşıyacak olan Rakun’un yerlilik oranıysa %60 seviyelerinde olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.