Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı; "Ankara'da Mansur Bey önde!"

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı; "Ankara'da Mansur Bey önde!"

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, "Ankara'da Mansur Yavaş'ın önde olduğunu gösteren anket sonuçları mevcut. Ancak adayların kendilerini daha fazla göstermesi için zaman gerekiyor"

Ankara'da Mansur Bey Altınok'tan önde

Yerel seçimlerin yaklaştığı günlerde, siyaset sahnesi hareketleniyor ve adayların performansı merakla takip ediliyor. Son dönemde yapılan anketler, siyasi partiler için önemli bir rehber niteliği taşıyor. AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, katıldığı bir televizyon programında, Ankara'da Mansur Yavaş'ın önde olduğunu açıkladı.

Mansur Yavaş önde" - Gündem - www.hha.com.tr - Hızlı Haber Ajansı

Anket sonuçları paylaşıldı

Siyasi gündem, şu sıralar yerel seçimlere yoğunlaşmış durumda. Adaylar seçim çalışmalarını sürdürürken, kamuoyu anketleri de büyük bir ilgiyle izleniyor. AKP Genel Başkan Yardımcısı AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, katıldığı bir TV programında son yapılan seçim anketlerinin sonuçlarını paylaştı.

İstanbul'da trafik sorunu çözülmeli

Şen, İstanbul'da yapılan anketlere ilişkin, "Anketlerde belirli bir eğilim var ancak rakamları açıklamayacağım. İstanbul'da trafik sorununu çözmemiz gerekiyor. Şehir planlaması önemli ve doğru zamanda doğru adımlar atılmalı" dedi.

İmamoğlu ile Kurum arasındaki 'davet' polemiği: Mitingde davet mesajını ekrana yansıttı - Ekonomim

Ankara'ya zaman lazım

Ankara'ya dair konuşan Şen, "Ankara'da Mansur Yavaş'ın önde olduğunu gösteren anket sonuçları mevcut. Ancak adayların kendilerini daha fazla göstermesi için zaman gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Hamza Dağ'ın kampanyası etkili

İzmir'deki duruma da değinen Şen, "İzmir'de de belirli bir eğilim var. Hamza Dağ, İzmir'de etkili bir kampanya yürütüyor. Ancak İzmir'in genel olarak CHP'ye oy veren bir şehir olduğunu unutmamak gerekiyor" şeklinde konuştu.

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ oldu - Son Dakika

Anketler peş peşe gelmeye devam ediyor

Sonuç olarak, yerel seçimlerde yapılan anketler siyasi partiler için önemli bir yol gösterici olmaya devam ediyor. Adayların sahadaki performansı ve halkın tercihleri, seçim sonuçlarını doğrudan etkileyecek faktörler arasında yer alıyor.

AKP Genel Başkan Yardımcısı, partisinin anket sonuçlarını paylaştı: Düşüş var

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum