Son Dakika: 5 Ülkeye 'Nu varyantı' Seyahat Kısıtlaması Getirildi

Son Dakika: 5 Ülkeye 'Nu varyantı' Seyahat Kısıtlaması Getirildi

Son Dakika: 5 ülkeye 'Nu varyantı' Seyahat Kısıtlaması Getirildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, attığı Twitte Türkiye'den 5 Afrika ülkesine Nu varyantı sebebiyle seyahat kısıtlaması uygulanacağını duyurdu.

Son Dakika: 5 ülkeye 'Nu varyantı' Seyahat Kısıtlaması Getirildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, attığı Twitte Türkiye'den 5 Afrika ülkesine Nu varyantı sebebiyle seyahat kısıtlaması uygulanacağını duyurdu.

Bakan Koca, attığı twitte şu ifadelere yer verdi:

"Tedbir: Nu varyantı kaynaklı artan vakalar sebebiyle; Botsvana, Güney Afrika Cumhuriyeti, Mozambik, Namibya ve Zimbabve'den ülkemize tüm kara, hava, deniz ve demiryolu sınır kapılarımız yoluyla bu geceden itibaren seyahat edilmesine izin verilmeyecektir."

Fahrettin Koca'nın twiti:

screenshot-2.jpg

Bu varyant yüzünde kripto paralarda büyük düşüş

Özellikle Cripto paralarda görülen bugünkü yaklaşık yüzde 10'luk düşüşün nedeni olarak bu varyant gösteriliyor. Güney Afrika'da görüldüğü iddia edildikten sonra bilhassa Bitcoin, Etherium ve Rippe yüzde 10'a yakın düşüş yaşadı. Bitcoin için bu rakam son 6 haftanın en düşük rakamı...

Aşı için Biontech'ten açıklama da geldi

Biontech yetkilileri 6 hafta gibi kısa sürede Güney Afrika Varyantı için aşılarını geliştirebileceklerini bildirdiler. Bu da şirketin hisselerinin yüzde 7 artmasını sağladı. Kripto paraların düştüğü yerde Biontech'in hisselerinin artması pandeminin insan yaşamına her alanda etki yaptığını gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.