Göztepe, Başakşehir'den 3 puanla dönüyor! Maçın Geniş Özeti!

Göztepe, Başakşehir'den 3 puanla dönüyor! Maçın Geniş Özeti!

Göztepe çıkışını sürdürüyor. 4 maç üst üste kazandılar. Göztepe, Başakşehir'den 3 puanla dönüyor! Maçın Geniş Özeti!

23. haftanın önemli müsabakalarından olan Başakşehir – Göztepe maçı için bekleyiş sona eriyor. Ahmet Çalık Süper Liginde son 3 maçını kazanma başarısı gösteren İzmir ekibi bu istatistiğini 4 maça çıkarmak istiyor. Başakşehir ise son hafta maçında beklenmedik bir mağlubiyet almış Emre Belözoğlu yönetiminde ilk defa yenilmişti. Kayseri maçındaki gibi sonuç istemeyen Başakşehir de bu maçtan mutlak galibiyet bekliyor. Başakşehir-Göztepe maçı saat kaçta oynanacak, maç hangi kanalda yayınlanacak? Bütün ayrıntılar haberimizde…

basaksehir-goztepe.jpg

Süper Lig Ahmet Çalık sezonunda 23. hafta maçında, topladığı 34 puanla 7. sırada kendine yer bulan Başakşehir, 24 puan toplayarak 16. sırada bulunan Göztepe ile zorlu bir mücadeleye çıkacak. İzmir ekibi Göztepe’de cezalı Soner Aydoğdu bu mücadelede oynayamayacak. Ayrıca Oussama Tannane de sarı kırmızılılarda sakat ve bu karşılaşmasında görev alamayacak.

Başakşehir ve Göztepe daha önce 9 kere lig maçlarında karşı karşıya geldiler. Bu müsabakalardan 5 tanesini İstanbul ekibi Medipol Başakşehir kazanırken 3 tanesini de İzmir ekibi Göztepe kazandı. 1 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadılar.

Başakşehir-Göztepe Maçı saat kaçta oynanacak, hangi kanaldan yayınlanacak?

Fatih Terim Stadyumunda oynanacak müsabaka saat 19.00’da başlayacak ve müsabakada Arda Kardeşler düdük çalacak. Maç Bein Sports Hd1’den naklen yayınlanacak.

basaksehir-goztepe-1.jpg

Başakşehir Göztepe maçını nasıl izlerim, diye araştıranlar. Başakşehir Göztepe maçı izlemek isteyenler özellikle Bein Sport Hd abonelikleri yoksa farklı yollardan bu maçı izlemek istiyorlar. selçuk sports izle, taraftarium izle, traftarium24 izle, Vegol izle, Justin tv izle, golvar izle, ve özellikle pulivetv42 izle imkanları söz konusu. Ancak bilindiği gibi kaçak maç yayını kanunen yasaktır.

Başakşehir Göztepe Maçı İzle

1' Maç başladı.

10' 0-0 devam ediyor maç.

20' Maç 0-0 devam ediyor.

30' Maçta eşitlik devam ediyor.

38' Cherif Ndiaye, Göztepe'yi öne geçiren golü attı. 0-1

45+ Maçın ilk yarısı 1-0 Göztepe'nin üstünlüğü ile bitiyor.

85' Halil golü attı. 2-0 oldu maç.

90+ Alexis farkı bire indirdi ama bu beraberlik için yetmedi. 1-2 Göztepe kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.