Malatyaspor 1- 1 Beşiktaş Maçın Geniş Özeti

Malatyaspor 1- 1 Beşiktaş Maçın Geniş Özeti

Malatyaspor 1- 1 Beşiktaş Maçın Geniş Özeti

Beşiktaş -5 derecede seriye devam etmek istiyor

Siyah Beyazlılar, Ahmet Çalık Süper Lig’in 23. Haftasında bugün deplasmanda bir gündüz maçına çıkıyor. Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş Önder Karaveli liderliğinde bir galibiyet serisi yapmak istiyor.

Yeni Malatya Stadında karşılaşacak olan iki ekibin mücadelesi 13.30’d başlayacak. Zorlu kış şartları dolayısıyla gündüze ve erken saate alınan bu maçın -5 derecede oynanması bekleniyor.

Beşiktaş ligin ikinci yarısına oldukça iyi başlayıp 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. 35 puan toplayan Beşiktaş averajla 5. Sırada yer alıyor ve bu maç ilk 4 hedefi için çok iyi bir puan maçı keza Malatyaspor ligde son sırada bulunuyor.

Yeni Malatyaspor ise bu maçın tamamlanmasını istiyor. Geçen hafta oynanan ve tamamlanamayan Gaziantep maçı dolayısıyla 1 maçı eksik olan sarı siyahlılar ikinci yarıda yaptıkları 2 maçtan da puan çıkaramadı. Trabzon ve Göztepe’ye 1’er farklı yenilen Malatya umut verse de puansız. Bu maç Öznur Kablo Yeni Malatyaspor için devam ya da tamam maçı olabilir.

malatya-bjk-makro-kedi.jpg

Larin, Oğuzhan, Batshuayi kart görürlerse cezalı durumda olacaklar

Siyah Beyazlılar’da Larin, Oğuzhan Özyakup, ve Michy Batshuayi 3. Sarık artları dolayısıyla kart ceza sınırındalar. Bugünkü maçta sarı kart görmeleri durumunda gelecek hafta Vodafone Arena’da oynanacak Antalyaspor maçında takımı yalnız bırakacaklar.

Bein Sport aboneliği olanlar bu zorlu şartlarda oynanacak maçı evlerinde rahatlıkla takip edebilirler. Abone olmayanlar da Televizyondan, bilgisayardan, laptoptan, tabletten hatta akıllı telefonlardan Yeni Malatyaspor Beşiktaş maçını izleyebilirler. Yeni Malatyaspor Beşiktaş maçını canlı şifresiz izlemenin yollarını bilmek işi kolaylaştırır. Bilhassa Bein Sport aboneliği olmayanlar Yeni Malatyaspor Beşiktaş maçının şifresiz kaçak bir yayınla izlemek için arayış içindeler. Yeni Malatyaspor Beşiktaş şifresiz izlemenin yollarından biri de uluslararası televizyonlar. Yeni Malatyaspor Beşiktaş maçı şifresiz canlı olarak birçok ülke televizyonunda yayınlanması izleyiciler için büyük avantaj.

Malatyaspor, Beşiktaş karşısında tam kadro olacak

Yeni Malatyspor'da sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Takım uzun zaman sonra tam kadro bir maça çıkacak. Beşiktaş'ta ise Atiba Hutchinson, Welinton Souza ve Emirhan İlkhan oynayabilecek durumdalar. Bu üç oyuncu da son Karagümrük maçında forma giymemişlerdi.

Kara Kartal’da kaleci Mert Günok, Welinton, Umut Mera, Mehmet Topal, N’koudou ve Salih Uçan sakatlıkları dolayısıyla Malatya’ya getirilmedi.

Yeni Malatya Beşiktaş Maçı Canlı İzle

https://beinsports.com.tr/mac-ozetleri-goller/super-lig/ozet/2021-2022/23/oznur-kablo-yeni-malatyaspor-1-1-besiktas-mac-ozeti

CANLI ANLATIM LİNKİ

1' Maç başladı.

2' Sol kanattan Beşiktaş korner kazandı. kazanılan korneri kullanan Miralem Pjanic'in ceza alanına gönderdiği ortasında ön direkte Nouha Dicko kafa vuruşu ile topu uzaklaştırmayı başardı. Beşiktaş daha atak oynuyor...

6' Sol köşeden kazanılan korneri kullanan Miralem Pjanic'in ceza alanına yolladığı ortasında Philip Gameli kafa vuruşu ile topu uzaklaştırmayı başardı.

7' Alex Teixara Beşiktaş'ın havasını değiştirmiş. Çok etkili oynuyor yıldız oyuncu.

11' Alex Teixara'nın vuruşunu kaleci Ertaç kurtardı. Maçın en kritik pozisyonuydu.

14' Rıdvan'la tehlikeli geldi Beşiktaş. 0-0

17' Ani gelişen Malatyaspor atağında Rayane Aabid'in ceza sahası çizgisinden kaleye gönderdiği top kalenin üstünden dışarıya çıkıyor.

19' Batsuhy müthiş bir pozisyondan yararlanamadı. 0-0

21' Planij Rıdvan'dan topu aldı kaleyi düşündü üstten aut.

25. Dakika Malatyaspor gole yaklaştı. 25 metreden Mustafa'nın attığı şut direkten döndü.0-0

30' 0-0 devam ediyor. Maç dengelendi.

35' Beşiktaş gol için boşluk arıyor.

40' Malatyaspor ani ataklarla etkili geliyor.

42' Josef De Souza sakatlandı. Mecburi oyuncu değişikliği yapacak Beşiktaş.

45+ Maçta ilk yarı 0-0 sona erdi.

46' İkinci yarı başladı. 0-0

49' Rıdvan Yılmaz gole çok yaklaştı. 0-0

57' Orta sahada yaşanan ikili mücadelede Teixeira, Mustafa Eskihellaç'a kontrolsüz bir müdahalede bulundu. hakem tarafından avantaja bırakılan pozisyon bitiminde hakem Zorbay Küçük tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

60' Batshuayi zor olanı yaptı. Atamadı... 0-0

61' Batshuayi pres yaptı pasını attı. Alex Teixeira attı. Beşiktaş 61. dakikada 1-0 öne geçti.

81' Heyecan dorukta. Malatyasspor beraberlik için bastırıyor. Malatya penaltı kazandı.

83' Adem penaltıyı gole çevirdi... 1-1

90' Maç 1-1 sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.