iPhone'da YouTube Videoları Nasıl İndirilir?

iPhone'da YouTube Videoları Nasıl İndirilir?

Bir YouTube videosunu iPhone'a kaydetmek kolay olsa da, App Store'da kullanıcıların bunları MP4 dosyaları olarak indirmelerine izin veren birkaç uygulama vardır

Bir YouTube videosunu iPhone'a kaydetmek kolay olsa da, App Store'da kullanıcıların bunları MP4 dosyaları olarak indirmelerine izin veren birkaç uygulama vardır

YouTube videolarını bir iPhone'a indirmek her zaman bir gizem olarak kaldı. Arada sırada internette çalışıyor gibi görünen ancak sonunda kapatılan bir web sitesi görünüyor. Peki YouTube videolarını bir iPhone'a indirmenin yasal bir yolu var mı? Apple'ın yerinde sağlam bir güvenlik sistemi olduğundan, genellikle bilinmeyen kaynaklardan dosya indirmek veya uygulama yüklemek zordur.

Kişisel görüntüleme için bir YouTube videosunu kaydetmek kolaydır. Ancak videoyu MP4 dosyası olarak indirmek zor olabilir. Kullanıcılar Safari Web Tarayıcısında bir YouTube'dan MP4'e dönüştürücü ararsa , istek çok sayıda web sitesi döndürür. Ancak, hepsi çalışmıyor gibi görünüyor ve bazıları kötü amaçlar için de kullanılabilir. Bu nedenle, YouTube videolarını iPhone'a indirdiğini iddia eden şüpheli bağlantılardan veya web sitelerinden kaçınmak daha iyidir.

youtube-app-on-iphone-makrokedi.jpg

Bir YouTube videosunu indirmenin en güvenli ve en güvenilir yolu uygulamanın kendisidir. iOS'taki YouTube uygulaması , kullanıcıların videoları indirmesine ve daha sonra izlemesine olanak tanır. Ancak, ödeme yapmayan kullanıcılar için maksimum indirme kalitesi 360p ile sınırlıdır. Videoları 720p ve 1080p olarak indirmek için kullanıcıların aylık 11,99 ABD doları tutarındaki YouTube Premium üyeliğini edinmeleri gerekir. Üyelik, kullanıcıların yalnızca videoları yüksek kalitede indirmelerine izin vermekle kalmaz, aynı zamanda platformun reklamsız bir sürümünü sağlar. Ancak kullanıcılar bu yöntemle indirdikleri videoları yalnızca çevrimdışı izlemek için kaydedebilirler.

Youtube Videoları MP4 Dosyası Olarak Nasıl İndirilir?

Kullanıcılar YouTube Premium aboneliği için ödeme yapmak istemiyorsa birkaç geçici çözüm işe yarayabilir. Apple App Store'daki birkaç üçüncü taraf uygulaması, kullanıcıların YouTube videolarını iPhone'larına indirmelerine olanak tanır. Bu uygulamalardan biri olan Documents, Readdle Technologies tarafından geliştirilen ve yayınlanan dosya yöneticisi tipi bir uygulamadır. Uygulama, kullanıcıların internetteki video indirme sitelerine erişmelerini sağlayan yerleşik bir tarayıcıya sahiptir. Kullanıcılar, bir videonun URL'sini girerek ve ekrandaki talimatları izleyerek videoyu alabilir ve video, iPhone'larının İndirilenler bölümünde görünür olmalıdır .

Kullanıcıların YouTube videolarını iPhone'a indirmek için kullanabilecekleri başka bir uygulama BlackHole Cut'tır ve App Store'da da mevcuttur. Bu uygulama bir videoyu doğrudan Film Rulosu'na indirir. Ek olarak, kullanıcılar YouTube Studio Kontrol Paneli aracılığıyla kendi YouTube videolarını indirebilir . Ancak kullanıcılar, YouTube'un, kullanıcıların platformda yayınlanan içeriği, yetkili araçlar veya platformdan yazılı izin almadıkça indirmelerine ve dağıtmalarına izin vermediğini bilmelidir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.