Terazi Burcu Genel Özellikleri Nelerdir?

Terazi Burcu Genel Özellikleri Nelerdir?

Terazi burcu bayanı ve terazi burcu erkeği hangi burçlarla iyi anlaşır? Terazi burcu genel özellikleri nelerdir? Her yıl yaklaşık olarak 23 Eylül ve 22 Ekim arasında, güneş, Terazi ile sembolize edilen zodyakın yedinci işareti olan Terazi'de hareket eder

Arkamızda kendiliğindenlik dolu bir yaz varken, sonbaharın ilk tam ayı tamamen normal çalışma düzeninize geri dönmek, buluşmalar için tarihler belirlemek (belki de bugünlerde fiziksel olarak mesafeli çeşitlilik için) ve ileriye bakmakla ilgilidir. Hasat kutlamaları ve Cadılar Bayramı. Terazi mevsimi olmalı. Her yıl, yaklaşık olarak 23 Eylül ve 22 Ekim arasında, güneş, Terazi ile sembolize edilen zodyakın yedinci işareti olan Terazi'de hareket eder.

Sonbahar Ekinoksu'ndan sonbaharın kalbine kadar tam kapsamlı planlama modundayız. Ne de olsa, yılın sadece bu kadarı kaldı ve bundan en iyi şekilde yararlanmak için motive olduk. Bu büyük resim düşüncesi ve uyumlu bir kutlama yoluyla başkalarıyla bağlantı kurma arzusu, sosyalleşme ve dinginlik arama ihtiyacı, stil ve romantizm sevgisi, adalet için savaşma ve yetenek ile ilişkili bir hava işareti olan Terazi tarafından var edildi. Her fırsatta gelişen ortaklıklar oluşturun. Bu özellikler, sevgiyi, güzelliği, sanatı ve parayı nasıl harcadığınızı denetleyen Terazi'nin yönetici gezegeni Venüs'e borçludur.


Birkaç stil bilincine sahip, diplomatik, sanatsal Terazi:

Alexandria Ocasio-Cortez, Serena Williams, Brie Larson, Cardi B, Kim Kardashian, Hilary Duff, Bella Hadid ve Halsey. Bu ünlüler, dünyaya daha fazla denge getirmek için yaratıcı ve sosyal güçlerini, büyük resim düşünmelerini ve sanat ve güzellik sevgilerini kullanmak için astrolojik olarak etkilenirler.

terazi.jpg

Terazi Kişilik Özellikleri

23 Eylül ile 22 Ekim arasında doğanlar genellikle güneş burcunun Terazi olduğunu varsayabilirler. (Kesin değildir, çünkü güneş her yıl farklı günlerde burçlar arasında hareket eder.) Ayrıca, kendimize güneş burcumuz olarak atıfta bulunma eğiliminde olsak da, bu, temelde gökyüzünün benzersiz bir enstantanesi olan doğum haritasının sadece bir detayıdır.

Terazi burcu nasıl bir insandır?

Terazi burçları çoğunlukla mantıkla hareket eden ve sevdiğiyle aşk dolu özelliklere sahip olmak siteyen bir burçtur. Terazi burçları rüyalarına hayallerine erişmek için çok çaba sarf ederler. Terazi burçları genel manada olumlu bakarlar, nazik özellikleriyle dikkat çekerler. İkili İlişkilerinde adil olan terazi burçları gerçekler doğrultusunda hareket ederler.

Terazi burcu hangi burç ile iyi anlaşır ve hangi burçla aşık yaşar?

Terazi burcu erkeğinin iyi geçindiği burçlar olarak; İkizler, kova ve aslan burcu olarak ilk üç sıralanabilir. Terazi burcunun erkekleri topluma girmeyi ve sosyal yaşamayı severler. Bundan dolayı kendi özelliklerine sahip zinde ve enerjik bir burç olan ikizler burcu ile iyi anlaşmaktadırlar.

Terazi burcu kadınları, da erkekleri gibi sosyal olmayı ve sosyalleşmeyi çok severler. Bu nedenle de terazi kadını kendi gibi hareketli, zinde ve sosyal yaşamı seven ikizler burcu ile çok iyi anlaşırlar.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.