İkizler Burcu Genel Özellikleri Nelerdir?

İkizler Burcu Genel Özellikleri Nelerdir?

İkizler burcu genel özellikleri nelerdir? İĞkizler neler sever, İkizler erkeği neleri sever, ikizler bayanı neleri sever hepsi haberimizde...

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)

Hiç, her şeyi halletmek için kendinizi klonlayabilmeyi dileyecek kadar meşgul oldunuz mu? Özetle İkizler bu anlama gelmektedir. Göksel ikizler tarafından uygun şekilde sembolize edilen bu hava burcu, o kadar çok uğraşla ilgileniyordu ki, kendisini ikiye katlamak zorunda kaldı. Geminis'in içsel ikiliği nedeniyle, genellikle yanlış bir şekilde iki yüzlü olarak sunulurlar. Ancak gerçekte İkizler'in nadiren gizli bir ajandası vardır. Oyuncu ve entelektüel açıdan meraklı olan İkizler, sürekli olarak çeşitli tutkular, hobiler, kariyerler ve arkadaş grupları arasında hokkabazlık yapıyorlar. Onlar zodyakın sosyal kelebekleridir: Bu kıvrak zekalı ikizler herkesle her şey hakkında konuşabilir. Mutlu saatler, akşam yemeği partileri ve dans pistleri arasında uğultularını duyabilirsiniz.

ikizler.jpg
İkizler sezonu, yazın sıcağı ve elektriğinin geldiği 21 Mayıs'ta başlıyor. İkizler buna göre değişim ve dönüşüme rehberlik etmede mükemmeldir. Bu meraklı ikizler, enerjilerini yenilikçi yaratıcı projelere öncülük etmek için kullanan müthiş öncülerdir. Korkusuz bir düşünür olan İkizler her zaman yeni bir şeyler denemek ister. Ancak ilerici vizyonlarını dünyayla paylaştıktan sonra, bu ikizlerin düşünmeye geri dönmelerine izin vermek en iyisidir: Bu hiperaktif hava burçlarının dikkat süreleri kısadır ve bir fikirden diğerine akıcı bir şekilde hareket edebildiklerinde en çok tatmin olurlar.

İkizler ve Başak Merkür'ün yönetiminde

Hem İkizler hem de Başak, iletişimin haberci gezegeni olan Merkür tarafından yönetilir. Gezegensel bir cetveli paylaşmasına rağmen, bu iki işaret yaklaşımlarında zıttır: İkizler duyguları dıştan ifade ederken, Başak içsel olarak işler. İkizler tamamen çıktı ile ilgilidir, bu nedenle bu ikizler sohbet etmeyi severler ve genellikle elleriyle konuşurlar (bu, İkizler ile ilişkili vücut kısmıdır). İletişim onlar için çok önemlidir ve akıcı aktarım akışlarına ihtiyaç duyarlar.

Mesajlaşmayı ve tweet atmayı neredeyse IRL ile konuşmayı sevdikleri kadar seviyorlar. Aslında, konuşma eylemi, geveze İkizler için gerçekte söylenenden daha da önemlidir - ve sözlerinde düşünceli olmayı unutmamaları gerekir. Bununla birlikte, bir başka inanılmaz İkizler özelliği de, bu doğal bukalemunların en utanç verici ayağına gelme anlarından bile çabucak iyileşebilmeleridir. İkizler, utanç verici yanlış adımları umursamayacak kadar hızlı hareket eder: Sadece devam ederler.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.