Terazi Haftalık Burç Yorumu 22 Kasım- 2 Aralık

Terazi Haftalık Burç Yorumu 22 Kasım- 2 Aralık

22 Kasım- 2 Aralık Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

Sen olmak için yılın en harika zamanı, Terazi ve sadece baktığın her yerde bir çekicilik saldırısı başlatma şansı olduğu için değil. 24 Kasım Çarşamba gününden itibaren, geveze Merkür, Yay burcuna ve keyifli, iletişimsel üçüncü evinize kanat açıyor. Sosyal kelebek ölçeğinde, şimdi ile 13 Aralık arasında tam bir hükümdarsınız. Eğlence direktörünün sopasını alın ve Terazi ekibinin 2021'i şenlikli bir yüksek notla bitirmesini sağlayın. Bir kayak villası kiralamak gerekli değildir, ancak çökmekte olan seçenekler dikkate alınmalıdır. Her zaman müzakere edilecek bir anlaşma vardır, özellikle de konu zorlayıcı bir durum olduğu zaman.

Tabii ki, yerel aktivite bölgenizde Merkür vızıltısı varken, eğlence aynı zamanda ön kapınızdan hızlı bir Lyft yolculuğudur. Esnaf pazarlarından yardım galalarına, mahalledeki barda çirkin süveterli happy hour'a kadar, tek yapmanız gereken bir görünmek ve oradan daha iyi oluyor. Arkadaş grubunu toplayamıyorsan tek başına ortaya çık. Herkesin bar taburenizin kulak hizasında oturduğu bir isim temelinde olmanız çok uzun sürmeyecek… ve bu cilveli Merkür döngüsü, bekar Teraziler için bir miktar tatil bağlama eylemi getirebilir. Bu geçiş sırasında teknolojiye vurgu yaparak, mobil cihazlarınız on yılı güçlü bir şekilde bitirmenize yardımcı olmak için çifte görev yapacak. Düzenli kalmak için uğraşmayı bırak, Terazi - bunun için bir uygulama var!

terazi.jpg

Cumartesi günü, en çok gerçekleşen fiesta, psişenizde devam eden fiesta olabilir. Başak burcundaki büyüyen bir çeyrek ay sayesinde, duygusal sezgiyle ilgili on ikinci eviniz etkinlikle dolup taşacak. Meditasyon minderine yerleşin ve düşüncelerinizin bir kedi yavrusunun patileri arasında bir iplik yumağı gibi çözülmesine izin verin. Yakınınızda bir günlük tutun! Mücadele ettiğiniz küçük bir krizi çözmek için on beş dakikalığına dışarı çıkmak yeterli olabilir. Dış evrende bu kadar çok şey olurken geri dönmek zor olabilir. Ancak, çok fazla zamanınızı veya enerjinizi alan insanlardan geri adım atmanız ve ardından, tükenmeden veya küskün olmadan önce gerçekte ne kadar verebileceğinizin sınırlarını belirlemeniz gerekir. Tabii ki, size ihtiyaçları olduğunda insanların yanında olmak istersiniz, ancak bir yakınınız gelip sizden ağır kaldırmanızı beklerse, hayır demenin zamanı geldi. YARARLI GÖRÜNEN şey aslında onların kendi hayatlarının sorumluluğunu almalarını engelliyor olabilir.


Bu çeyrek ay, geçen haftaki Boğa burcundaki ay tutulmasından ve yoğun sekizinci evinizden gelecek haftanın Yay burcundaki “hafif ve canlı” güneş tutulmasına doğru bir pist açıyor. Bir kin besliyor muydunuz? Fırtınalı duygularınız haklı olsa bile, içlerinde haşlamak zehirlidir. Bağışlama ve tamamlama evinizdeki çeyrek ay ile, en sağlıklı hareket tarzınız, bırakıp devam etmektir. Bu, bu kişiyi hayatınızdan çıkarmak anlamına gelebilir, ancak önce daha “orta yol” bir çözüm bulabilecek misiniz bir bakın. İşbirliği ruhu 4 Aralık güneş tutulması ile birlikte akacak, bu yüzden ondan önce nelerden taviz vermek istediğinizi ve anlaşma bozanlarınızın nerede olduğunu netleştirin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.