Başak Burcu Genel Özellikleri Nelerdir?

Başak Burcu Genel Özellikleri Nelerdir?

Başak burcu genel özellikleri nelerdir? Başak kadını neyi sever? Başak kadını nelerden hoşlanmaz? Başak erkeği neleri sever nelerden hoşlanmaz? Başakların en çok anlaştıkları Burç hangisi? Ayrıntılar haberimizde...

Yaz sona ererken, havuz başındaki son günleri kucaklıyoruz ve gözlerimizi okula dönüşten ya da işe yeniden odaklanarak kazanılacak ödüllere çeviriyoruz. Yılın en sıcak günlerinin dikiz aynasına geçip öne geçmesiyle, günlük rutinler - yılın geri kalanında sadık kalmak istediğiniz egzersiz planı veya zaman harcamak istediğiniz gönüllülük fırsatı - odak noktası haline gelir. Başak mevsimi olmalı.

Her yıl, yaklaşık olarak 23 Ağustos ve 22 Eylül arasında, güneş, Bakire veya Bakirelikle sembolize edilen zodyakın altıncı işareti olan Başak'tan geçer.

Yazın son fırtınasını kapsayan ve Sonbahar Ekinoksu'na giden yolda, büyük bir şekilde ileriye dönük planlar yaparken, yılın en eğlenceli, kaygısız sezonunun her son anını emmek için sabırsızlanıyoruz. Bu pragmatik enerji ve var olma çabası, yaşamın ayrıntılarına odaklanan, başkalarına hizmet etme eğilimi ve hassas bir kalple ilişkili, beyinsel düşünceyle ilişkili bir toprak burcu olan Başak tarafından getirilir. Bu özellikler, Başak'ın iletişim, ulaşım, teknoloji, merak ve araştırmayı denetleyen yönetici gezegeni Merkür'e borçludur.

Birkaç zeki, kendini adamış, mükemmeliyetçi, koca yürekli Başak: Zendaya, Beyonce, Blake Lively, Melissa McCarthy, Michelle Williams, Taraji P. Henson, Cameron Diaz, Jennifer Hudson, Amy Poehler. Bu ünlüler, dünyada iz bırakmak ve fark yaratmak için süper iletişim güçlerini ve kendilerini ifade etmelerini kullanmak için astrolojik olarak etkilenirler.

basak2.jpg

Başak Kişilik Özellikleri

23 Ağustos ile 22 Eylül arasında doğanlar genellikle güneş burcunun Başak olduğunu varsayabilirler. (Kesin değildir, çünkü güneş her yıl farklı günlerde burçlar arasında hareket eder.) Ayrıca, kendimize güneş burcumuz olarak atıfta bulunma eğiliminde olsak da, bu, temelde gökyüzünün benzersiz bir enstantanesi olan doğum haritasının sadece bir detayıdır.

Başak burcu nasıl insanları sever?

Başak burcu kadınları, zeki ve aynı zamanda mesafeli erkeklerden hoşlanırlar ve bu erkekleri çekici bulurlar. Titizlik, sadelik ve ciddiyet sembolü olan Başak kadını sürekli esğiri yapan, yersiz konuşan şımarık tipleri itici bulur. Ciddi, gerçekçi ve kendisine sahip çıkacak samimi olan sevgisinden emin olduğu erkeklerden hoşlanır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.