Boğa Burcu Genel Özellikleri Nelerdir

Boğa Burcu Genel Özellikleri Nelerdir

boğa burcu genel özellikleri nelerdir? Boğalar buraya buyrun! Bütün özelliklerinizi sıraladık.

Boğa yanlış anlaşılan bir yıldız işaretidir. Birçok insan Boğaları rahat, hatta tembel ve aşırı inatçı olarak düşünür. Elbette, bazen bu şekilde ortaya çıkabilirler, ancak aslında bu davranışlar, kredilendirildiklerinden daha entelektüel ve analitik bir doğa tarafından yönlendirilir.

21 Nisan ile 21 Mayıs arasında doğan Boğalar, aşk, hayat, para, iş, hava durumu, geçen yılın Aşk Adası gibi tüm meseleler üzerinde derin derin düşünürler. Durumları dikkatli bir şekilde yapı bozuma uğratırlar, işlerin nasıl yürüdüğünü ve insanları neyin harekete geçirdiğini anlamak için onları birbirinden ayırırlar. Bu biraz zaman alır (dolayısıyla tembel görünürler) ve bittiğinde vardıkları sonuçların eksiksiz ve kaya gibi sağlam olduğu anlamına gelir (bu nedenle inatçı görünürler, çünkü kendi akıllarını bilirler).

Klasik Boğa kişilik özellikleri ve türleri hakkında bir fikir edinmek için, yalnızca en ünlü boğalardan bazılarına (burçların ruh hayvanı) bakmamız yeterlidir: Adele, Rami Malek, David Beckham, Kraliçe Elizabeth, Kelly Clarkson, Cate Blanchett ve Cher birkaç isim.

Boğalar nazik ve sert olabilirler, itilmekten hoşlanmazlar, güçlü fikirleri vardır ve ev konforunu severler.

Bu içerik Instagram'dan içe aktarılmıştır. Aynı içeriği başka bir formatta bulabilir veya daha fazla bilgiyi web sitelerinde bulabilirsiniz.

5d9f3f5818c7730c6c3429e8.jpg

TİPİK BOĞA KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ


Azim

Bir şey yapılmasını istiyorsan o zaman bir Boğa'ya sor. Onları yenecek hiçbir görev veya zorluk yoktur, sonsuz azim, sabır ve dayanıklılık rezervlerine sahiptirler. Kıyıdaki gelgit gibi, sadece geri gelmeye devam edecekler - Cidden, yani ilişkilerden, kan davalarından, kazanılamaz sosisli yeme yarışmalarından vb.

Estetik

Bu burç, iyi yaşamı sever, onların konforunu ve zevkini hemen hemen her şeyden önceler ve lüksü sever. Görünüşleri, evleri, maddi dünyaları harika görünecek, hissedilecek, kokacak ve tadı harika olacak! Bunu doğum günlerinde ve Noel'de unutmayın. Aldi'den gelen güzellik-dupe'ın bu kıza hükmedeceğini düşünmeyin. Hayır. Sadece “en iyisini” istiyorlar.

Sabır

Boğalar hayatı diğer insanların çoğundan daha yavaş yaşarlar (genelde bir şeylere de geç kalırlar). Bunu gerçekten harekete geçiren şey, onların her hareketini (sizinki gibi) düşünmek ve düşünmek için derinden tutulan bir arzudur. Her şeyi analiz etmeyi severler. Ve onları bu kadar inatçı yapan da bu sonsuz müzakeredir. Her şeyi çoktan düşünmüşler (bana güvenin) ve bu nedenle nerede durdukları konusunda tamamen netler ve kararlılar (onları 'Kaşıklar… yağmurda…' dışında beklerken yaptıkları şey buydu)

Hisler

Boğalar son derece fiziksel yaratıklardır - maddi dünyanın zevklerine saygı duyarlar (hayali kaprisler veya fantezi hikayeleri yerine). Yani: yemek, içmek, serinlemek, şımartmak, alışveriş yapmak, seks. Temel olarak, bu kadar. Bu aktivite kombinasyonu, Boğa'yı kene yapan şeydir. Ve yukarıda belirtilenler için kapatma düğmesini bulmakta zorlanabilirler. Bu onları zor durumda bırakabilir...

Rahatlık

“HİÇ BENİ DİNİYORSUNUZ?”… Bu, Boğaların ortaklarının, tamamen hayal kırıklığı ve çaresizlik içinde, kilitli kapılardan/merdivenlerden aşağı/diğer yarısının suratlarına çığlık atmaya alışacakları bir şeydir. Hayır, sizi dinlemiyorlar (yiyecek/içecek/seks/para teklif etmediğiniz sürece). Düşünüyorlar. Hatta bazen, sadece hissederler, *ürpertici*. Taureanlar hiçbir şey yapmamayı severler. Sadece biraz boş olmak isterler. Bu, yapmak istediğiniz her şeye devam edebileceğiniz ve sizinle dalga geçmeyecekleri veya telaşlanmayacakları anlamına gelir. Tadını çıkarırlar!

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.