Yengeç Burcu Genel Özellikleri Nelerdir?

Yengeç Burcu Genel Özellikleri Nelerdir?

Yengeç bayan nelerden hoşlanır neleri sevmez, yengeç erkek nelerden hoşlanır neleri sevmez, Yengeç burcu iyi en iyi anlaşan burçlar hangileri? Ayrıntılar haberimizde...

Yaz Gündönümü, yılın en uzun, en güneşli günlerini başlattığında, Yengeç mevsimi gelir. Her yıl, yaklaşık olarak 21 Haziran ve 22 Temmuz arasında güneş, yengeç tarafından sembolize edilen zodiakın dördüncü işareti olan Yengeç'ten geçer.

Birçokları için yazın ilk dört haftası aile ve arkadaşlarla yerel bir plajda veya havuzda en sevilen mevsimlik yiyeceklerle (merhaba, barbekü) atıştırılarak geçirilir.

Bu yaşamı seven vibe, organik duygusallık, duygusallık ve yaşamın basit zevkleri, özellikle yemek ve aile için bir takdir ile ilişkili bir su işareti olan Yengeç'ten etkilenir.

Bu özellikler, Yengeç burcunun yönetici gök cismi olan aya borçludur ve yalnızca yerçekimi (gelgitleri etkileyen) ile değil, duygularımıza ve sezgilerimize, güvenlik ve emniyet duygusuna ve ayrıca içgüdülerimize rehberlik etme yeteneği ile bilinir.

Birkaç derin duygu, şefkatli ve sonsuz eğlenceli Yengeç:

Mindy Kaling, Kristen Bell, Priyanka Chopra, Selena Gomez, Ariana Grande, Solange, Tess Holliday, Lana Del Rey, Malala Yousafzai, Elizabeth Warren ve Margot Robbie.

Bu ünlüler, yoğun duygularını başkalarını önemsemeye ve insan durumu ve kalbi hakkında benzersiz bir anlayış ifade etmeye yönlendirmek için astrolojik olarak yengeç burcunun bütün özelliklerini taşırlar.

yengec2.jpg

Yengeç Burcu en iyi hangi burç ile anlaşır?

Yengeç kadınının en iyi anlaştığı burçlardan üç tanesi çok özeldir. Yengeç Bayanın uyum sağladığı burçlar arasında, Başak, Akrep ve Boğa burçları yer almaktadır.

Dingin ve partnerine bağlı ve oldukça sakin burçların arasındaki uyum çok önemlidir ve bu iki kişi arasında büyük ihtimalle huzur vericidir. Yengeç kadını aşkı da Boğa erkeğinde bulabilir.

Boğa erkeğinden alacağı sıcaklık ve güven, Yengeç kadınının daha mutlu, rahat, huzurlu ve daha bir yaşama endeksli olmasını sağlar.

Yengeç kadını gereğinden fazla duygusal yapıya sahip olduğu için kendisi gibi duygusal niteliklere sahip burçlarla iyi anlaşabilir. Balık, Akrep, Başak ve Oğlak da Boğa erkeğinden sonra iyi bir alternatiftir.

Yengeç Burcu Kişilik Özellikleri

21 Haziran ve 22 Temmuz arasında doğanlar genellikle güneş burcunun Yengeç olduğu sonucuna varabilirler. (Kesin değildir, çünkü güneş her yıl farklı günlerde burçlar arasında hareket eder.)

Ayrıca, kendimize güneş burcumuz olarak atıfta bulunma eğiliminde olsak da, bu, temelde gökyüzünün benzersiz bir enstantanesi olan doğum haritasının sadece bir detayıdır. ne zaman doğdun. Ancak bu, temel benlik, kimlik, kişisel stil, benlik saygısı ve güven duygunuzu renklendirmeye yardımcı olan bir ayrıntıdır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.