Yengeç Haftalık Burç Yorumu 22 Kasım- 2 Aralık

Yengeç Haftalık Burç Yorumu 22 Kasım- 2 Aralık

22 Kasım- 2 Aralık Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Flaş Haber, Yengeç: Kendinizi mevsimlik tatlılarla şımartırken bile kişisel bakım menünüzde kalabilir. Herhangi bir geniş çaplı detoks planı başlatmanın mevsimi olmasa da, bügun ile 13 Aralık arasında, vücudunuzu hareket ettirmek, patates kızartmasını yeşilliklerle değiştirmek ve SADECE yiyecek ve içecek yerine eğlenceli aktiviteler etrafında dönen kutlamalar planlamak için her fırsatı değerlendirin. Dikkatli hoşgörü, vahşi terk etmekten daha iyidir. Alışkanlıklarınızı listelemek istiyorsanız takip etmek için uygulamaları kullanın. Ama neşe fincanınızı yeniden doldurduğunuz için ne kadar “kötü” olduğunuza dair düşüncelerden kurtulun. Güçlendirici Güneş de Yay burcunda olduğundan, özellikle de kendinize haftalık masaj, yüz bakımı ve her ne isterseniz yaptırın.

yengecc.jpg

Ofise döndüğünüzde, Yay burcundaki Merkür, yılı güçlü bitirmenize yardımcı olur. Tatillerde uykunuzu kaybetmeden oturumu kapatabilmeniz için iş akışınızı organize edecek sistemler kurun. Takım arkadaşlarınızı Slack, Notion ve Asana gibi uygulamalara davet ederek iletişimi kolaylaştırın. Hiç kimse sizden bir projeyi yönetmenizi istemese bile, nerede adım atabilir ve hizmet edebilirdiniz? Başkalarının yükünü elinizden geldiğince kaldırın - ancak bunu kendi hayatınız dahil herkesin hayatını kolaylaştıracak şekilde yapın!

Cumartesi gününün Başak burcundaki dengeleyici çeyreği, sosyal hayatınızdaki teraziyi sıfırlamanıza yardımcı olur, iş istasyonunuza bağlıysanız eğlenceyi çevirir veya size partilerin bile ağ oluşturma etkinlikleri olarak ikiye katlanabileceğini hatırlatır. Ve eğer biri arkadaş ve düşmanlık arasında gidip geliyorsa, bu aydınlatıcı ay ışığı açmazı bozabilir. Bu eşitleyici ay ışınları altında, birini tamamen yanlış değerlendirdiğinizi fark etmeniz de mümkündür ve sizi erteleyen nitelikler artık daha çok açıktır! Rüzgar hangi yönden eserse essin, ortalık yatıştığında, olaylara daha keskin bir şekilde yaklaşacak ve insanlara ulaşma konusunda daha özgüvenli hissedeceksiniz. Bu ay aynı zamanda birçok elin hafif işler yaptığını ve kendin-yap yapmaya çalışmak yerine akraba ruhlarla bir araya gelerek daha fazla boş zamanınız ve keyfini çıkaracak daha fazla insanınız olacağını hatırlatıyor! Yakın çevrenizde de alıp vermeyi yeniden ayarlamak için iyi bir hafta sonu. Cömertliğiniz karşılık görmüyorsa, konuşun. Birisi o kadar şiddetli tünel görüşüne sahip olabilir ki, ihmallerini gerçekten fark etmediler.


Bu çeyrek ay aynı zamanda bir çift tutulma arasındaki orta noktayı da işaret ediyor. Geçen hafta, 19 Kasım'da Boğa Ay tutulması, ekip çalışması ve teknolojiyle ilgili on birinci evinizi sarstı ve bu, popülerlik artışı VE bir bilgisayar çökmesine neden olabilirdi. Her iki durumda da, dijital varlığınızı değiştirme çağrısını hissediyorsunuz. Önümüzdeki hafta (4 Aralık), Yay güneş tutulması (yeni ay) bazı yılsonu hedeflerinin önünü açacak. Planlarınıza tam olarak kimi dahil etmek istediğinizi bulmak için Cumartesi günkü Başak ayını kullanın. İşbirlikçi bir çaba herkesi uçurur mu? Ortaklarınızı akıllıca seçin, tüm gemiyi aşağı çekmeden önce mürettebatınızdaki ölü ağırlığı azaltın. Yalın ve ortalama, kazanmanın yolu!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.