Koç Burcu Genel Özellikleri Nelerdir

Koç Burcu Genel Özellikleri Nelerdir

koç burcu genel özellikleri nelerdir Koç burcu kaç doğumlu?, Koç burcunun karakterleri nelerdir? Koç burcu özellikleri erkek,Koç burcu kadını özellikleri, Koç burcu erkeği, Koç burcu hangi burca aşık olur?, Koç burcu en çok neyi sever?,

Koç (21 Mart - 19 Nisan)

Koç en gözde olmayı sever, bu nedenle bu cüretkar koçların zodyakın ilk burcu olması şaşırtıcı değil. Cesur ve hırslı olan Koç, en zorlu durumlara bile kafa kafaya dalar (bu uygundur, çünkü Koç ile ilişkili vücut kısmı kafadır). Ateş burçları Aslan ve Yay gibi, Koç da neşeli eğilimleri ve amansız kararlılığıyla topluluk oluşturan tutkulu, motive ve kendine güvenen bir liderdir. Yaklaşımlarında karmaşık olmayan ve doğrudan olan bu kişiler, genellikle ayrıntılı ayrıntılar ve gereksiz nüanslar karşısında hüsrana uğrarlar. Hızlı ve kirli şeyleri severler, bu mizaç cinsel eğilimlerine de yansır.

Koç, yalnızca bahar mevsimini değil, aynı zamanda tüm zodyak çarkını başlatan bir ana burçtur. Astrologlar, her burcun kendinden önceki burçlardan gelen hem neşeli hem de acı verici dersleri öğrendiğini söylerler. Ancak Koç söz konusu olduğunda, kalıtsal bir bilgelik yoktur: Koç, kör bir iyimserlikle yol gösterir, yaşam boyunca kendine özgü dürtüselliklerini mükemmel bir şekilde tamamlayan elektriksel bir yaşama sevinciyle koşar.

5dbbd75bc03c0e1bdc2550f0.webp

Bu yangın işaretleri, sıçradıktan sonra düşünür, bu da genellikle derslerin zor yoldan öğrenilmesiyle sonuçlanır. Koç, tekil ruhu temsil eder (Koç'un zıt burcu Terazi, ortaklığı sembolize eder). Bu koçlar “herkes kendi başına” felsefesine bağlıdır. Bu kendi kaderini tayin etme ilham verici olsa da, Koç'un bencil eğilimlere dikkat etmesi gerekir.

Bu burç, adını Roma savaş tanrısından alan dinamik kırmızı gezegen Mars tarafından yönetilir. Buna göre, bu cesur koçlar her zaman silahlı ve savaşa hazırdır. Koç, patlayıcı bir öfkeyle bilinir ve patlamaları uzun sürmese de, buhar dağılana kadar ateşli koçlardan kaçınmak kesinlikle en iyisidir. Ancak bu küstah koçlar uçup gitmediklerinde, hayatı dolu dolu yaşamaktan zevk alan iyimser, pozitif ve oyuncu yaratıklardır. Her zaman spor alanında başarılı olan, otoyolda hızlanan veya canlı bir parti oyunu düzenleyen bir Koç'u görebilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.