Konyaspor İzmir'den zaferle dönüyor! 0-1 Maçın Geniş Özeti

Konyaspor İzmir'den zaferle dönüyor! 0-1 Maçın Geniş Özeti

Konyaspor gümbür gümbür geliyor. Altay deplasmanından 1-0 üstünlükle dönüyorlar.

Lider Trabzonspor’un en yakın takipçisi olan Konyaspor bugün İzmir’de Altay’a konuk oluyor. Mert Nobre’nin takımın başına getirilmesi ile Altay kötü gidişe Konyaspor karşısında dur diyebilecek mi? Bu zamana kadar iki takım arasında oynanan maçlarda 12’şer galibiyetle eşitlik var bugün bu eşitlik bozulabilir. Özellikle bir 3 puana Altay’ın çok ihtiyacı var. Ligde oynadığı son 7 maçtan mağlup ayrılan Altay tam 15 haftadır 3 puan alamıyor ve şu anda düşme hattında bulunuyor. Konyaspor ise Ahmet Çalık’ı kaybettikten sonra çıktığı ilk maçtan 1-0 galip ayrılarak Trabzonspor’a 2 puan daha yaklaştı. Bu hafta da alınacak bir galibiyetle farkı biraz daha kapatabilir.

Altay Konyaspor maçı ne zaman oynanacak, saat kaçta başlayacak, hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak? Maçı farklı alternatif yollardan nasıl izleyebiliriz? Alternatif linkler var mı? Maçla ilgili bütün ayrıntılar burada.

altay-konya.jpg

Altay Konyaspor maçı hangi kanaldan canlı olarak yaıynlanacak?

2-1 Beşiktaş galibiyetinden sonra 24 Eylül’den itibaren galibiyet yüzü görmeyen Altay yeni stadyumunda da 3 maçta puan alamadı. 22 maçta 18 puan toplayan Altay düşme hattında bulunuyor. 22 maçta 42 puan toplayan Konyaspor ise ligde 2. Sırada yer alıyor. İlk yarıdaki maç Konyaspor’un 3-1‘lik galibiyetiyle sonuçlanmıştı. Altay’ın yeni stadyumunda 23 Ocak Pazar günü sat 16.00’da oynanacak olan 23. Haftanın bu önemli maçı Bein Sport HD 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Afrika Uluslar Kupası ligimizde en çok Altay’ı etkilemiş görülüyor. Gabon Milli Oyuncusu Poko bu maçta görev alamayacak. Aka, Cebrail ve Thaciano ise sakat. Durumları maç saatinde belli olacak.

Maçın orta Hakemi olarak Abdulkadir Bitigen görev alacak.

altay-konya-makrokedi.jpg

Altay Konyaspor muhtemel 11'ler

ALTAY: Lis, Tolga, Tamayo, Ceyhun, Kappel, Torrejon, Naderi, Murat, Zeki, Björkander, Rayan

KONYASPOR: Sehic, Barış, Adil, Abdülkerim, Guilherme, Michalak, Amir, Soner, Bytyqi, Endri, Hassan

Altay Konyaspor Maçı Canlı İzle

CANLI ANLATIM

1' Maç başladı.

10' 0-0 devam ediyor müsabaka.

90+ Maç 1-0 Konyaspor'un üstünlüğü ile sona eriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.