Game of Thrones Oyuncusu Reşit Olmayan Biriyle Uygunsuz İletişim Kurmaktan Tutuklandı

Game of Thrones Oyuncusu Reşit Olmayan Biriyle Uygunsuz İletişim Kurmaktan Tutuklandı

4. sezonda Thenn warg'ı oynayan Game of Thrones oyuncusu Joseph Gatt, reşit olmayan biriyle uygunsuz temastan dolayı Los Angeles'ta tutuklandı.

Game of Thrones oyuncusu Joseph Gatt bu ay reşit olmayan biriyle uygunsuz iletişim kurmaktan tutuklandı. Gatt, George RR Martin fantastik romanı A Song of Ice and Fire'adayanan büyük bütçeli HBO serisinin üç bölümünde yer aldı . 4. sezonda, yamyamlık uygulamalarıyla tanınan bir grup olan Thenn kabilesinin bir üyesini oynadı. Bir baykuşla savaşma yeteneğine sahipti (yani bir tür akılları karıştıran bağ anlamına geliyordu), bu yetenek, Thenn'in Magnar'ı Styr'in gözcülüğü pozisyonunda ona iyi hizmet eden bir yetenekti. Game of Thrones yayının sonunda, Thenn warg 4. sezon, 9. bölüm "The Watchers on the Wall"da bir tatar yayı ile kafasından vuruldu.

Game of Thrones'tan sonra Gatt, çeşitli televizyon projeleri arasında zıplayarak zaman geçirdi. Teen Wolf , Ray Donovan , The 100 ve Real Rob gibi dizilerde kısa rolleri oldu . Ayrıca, Tim Burton'ın 2019'da vizyona giren Disney's Dumbo'nun canlı aksiyon uyarlamasında Güney Afrikalı avcı Neils Skellig'i canlandırdığında kısa bir süre beyaz perdeye çıktı. Daha yakın zamanda, Z Nation adlı zombi dizisinde The Man olarak yer aldı ve seslendirdi. Lord Scourge in the Star Wars: The Old Republic video oyunları.

12 Nisan 2022'de yayınlanan bir LAPD raporuna göre, Gatt geçen hafta Los Angeles'ta tutuklandı. 6 Nisan'da LAPD, aktöre " eyalet sınırları boyunca reşit olmayan bir çocukla çevrimiçi cinsel içerikli iletişimde bulunduğuna" dair bir ihbarın ardından arama emri çıkardı . O sırada, ayrıca California Ceza Kanunu 288.3(a) – Cinsel Suçtan Küçük Bir Kişiyle Temas – ihlal ettiği için olağanüstü bir emri olduğunu da buldular. Dava şu anda Los Angeles Polis Departmanı, Çocuklara Karşı İnternet Suçları Görev Gücü tarafından araştırılıyor.

Oyuncu, tutuklanmasından bir gün sonra sosyal medyadan yaptığı açıklamada, herhangi bir görevi kötüye kullanma iddialarını yalanladı ve durumu çözmek için yetkililerle işbirliği yaptığını söyledi. Aşağıdaki tam açıklamasına bakın:

Dava ve Gatt aleyhindeki iddialar hakkında daha fazla ayrıntı şu anda kamuya açık değil. Şu ana kadar Game of Thrones dizisine dahil olan hiç kimse bu tutuklamayla ilgili bir açıklama yapmadı. Ancak, oyuncu bu tutuklama yapılmadan sekiz yıl önce gösteriye en son katıldığı ve doğrudan HBO dizisindeki zamanıyla ilgili olmadığı için kendilerini zorunlu hissetmeyebilirler.

z-nation-joseph-gatt-as-the-man.webp

Ancak Game of Thrones oyuncusunun tutuklanması, başka bir büyük Warner Bros. serisine müdahale ediyor olabilir. Gatt , The Rock'ı anti-kahraman olarak oynayacak ve Justice Society of America'yı tanıtacak olan yaklaşan DCEU filmi Black Adam'da rol aldı . Davanın nasıl sallandığına bağlı olarak, zaten birkaç kez ertelenen filmin rolünü kaldırmak için düzenlenmesi gerekebilir. Gatt, Takım Lideri olarak kabul ediliyor, bu yüzden küçük bir karakter oynamış gibi görünüyor, bu da bu süreci en azından biraz daha kolaylaştırıyor, ancak zaman gösterecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum