Fenerbahçe, Elon Musk’ın Desteklediği Kripto Para Floki Inu ile mi anlaştı?

Fenerbahçe, Elon Musk’ın Desteklediği Kripto Para Floki Inu ile mi anlaştı?

İstanbul’un Sarı Lacivertli takımı Kadıköy boğası Kanaryalar Elon Musk’ın desteğiyle büyük yükselişe geçem kripto paralardan olan Floki ile anlaştığını duyurdu.

İstanbul’un Sarı Lacivertli takımı Kadıköy boğası Kanaryalar Elon Musk’ın desteğiyle büyük yükselişe geçem kripto paralardan olan Floki ile anlaştığını duyurdu. Floki Uni bu sezon sonuna kadar Fenerbahçe erkek futbol takımının çorap sponsoru oluyor.

İniş çıkış dalgalanma derken Kripto paralar bütün dünyada seri bir şekilde günlük hayatımıza girmeye devam ediyor. Son zamanlarda Türk takımları başta olmak üzere neredeyse bütün profesyonel takımlar kripto paralarını çıkarıyorlar ya da bir sponsorluk yapıyorlar. Hatırlayacağınız gibi İtalyan devi Juventus buna öncülük yapmıştı. Bugün yapılan açıklamaya göre Türkiye’nin önemli spor kulüplerinden olan Fenerbahçe’de yeni bir reklam anlaşması yaptı. Borsada olan bir kulüp olarak da bu resim olarak açıklandı.

Bildiğiniz gibi bir müddet önce Fenerbahçe Token piyasaya çıkmış ve büyük beğen toplamıştı. Kulüp bugünkü açıklamasında ise FLOKI coin ile bir sponsorluk yaptığını duyurdu.

Floki Inu futbola uzak bir kripto değil. Rusya’nın önemli kulüplerinden Spartak Moskava’nın da ortaklarından.

floki-1132x670.jpg

Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamanın tam metni:

Futbol A Takımımız ile kripto para endüstrisinde devrim yaratmayı amaçlayan ve dünyanın en büyük kripto para birimlerinden biri olma yolunda ilerleyen Floki arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Floki bu anlaşma kapsamında Erkek Futbol Takımımızın 2021/2022 sezonu boyunca konç sponsoru oldu. Futbol takımımız, bu anlaşma kapsamında 2021-2022 sezonu boyunca Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı karşılaşmalarda ‘Floki’ logolu çoraplar ile sahaya çıkacak. Hızla büyüyen ve 350.000’den fazla kullanıcı tabanıyla en büyük kripto para birimlerinden biri olmayı amaçlayan Floki’ye ailemize hoş geldin diyor ve anlaşmanın her iki taraf için de başarılı olmasını diliyoruz”sözlerine yer verildi.

FLOKI'yi Elon Musk popülerleştirdi?

Bildiğiniz gibi Elon Musk bu tür işleri seviyor. bir tweet atıp neler olacağını görmek istiyor. Etkisini ölçmeyi seven bir zengin ya da şımarık... Floki Inu da Elon Musk'ın attığı twitlerle yükselen bir kripto para. Dogecoin gibi o da köpek resmi dolayısıyla bu köpek kategorisinde yer alıyor. Fenerbahçe'nin bu açıklamasıyla birlikte de Floki yükseldi. Kripto paranın şu anda 0.000138 dolardan işlem gördüğünü belirtelim.

SORUMLULUK REDDİ BEYANI: Tamamen bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.