Kombi arızalarına kesin çözüm! Kombi arızalarına pratik çözümler!

Kombi arızalarına kesin çözüm! Kombi arızalarına pratik çözümler!

Eve usta çağırmadan kombi arızalarına kesin çözüm var mı? Kombi arızalarına pratik çözümler üretebilir mi? İşte bütün bu sorulara cevap haberimizde. Şimdi detaylar...

Kombiler hayatımıza vazgeçilmez bir şekilde yerleşti. Uzun kış günlerinde konforu yaşatan kombiler hayatımızı kolaylaştıran ürünler grubunda yer alıyor. Ancak her ev aletinde olduğu gibi bazen kombiler de bozulabiliyor. İşte bu yazımızda kombi arızalarına kesin çözüm sağlayan pratik çözümlerden bahsedeceğiz. Eve usta çağırmadan kombi arızalarına kesin çözüm var mı? Kombi arızalarına pratik çözümler üretebilir mi? İşte bütün bu sorulara cevap haberimizde. Şimdi detaylar

Kombi arızalarını nasıl tamir edebiliriz? Kombi arızalarına pratik çözüm var mı?

Soğuk kış günlerinde kendimizi bir an önce sıcak evimize atmak isteriz. Bizi sıcaklığıyla ısıtan kombimiz evimizi güvenle ısıtır. En çok kullanılan ürünlerden olan kombiler, soğuk havalarda evleri ısıtırken dört mevsim sıcak su sağlıyor. Evlerin olmazsa olmazları arasında yerini alan bu kombiler, evdeki diğer cihazlar gibi arızalanabilir. İşte bu yazımızda belli başlı kombi arızaları nelerdir ve kombi arızaları nasıl giderilir, sorularına cevap arayacak, çözümler sunacağız.

kombi.jpg

Eca kombi f5 arızası nasıl giderilir?

Prosestad kombi içerisindeki hava akışının yeterli olup olmadığını kontrol eden ufak bir cihazdır. Fan motoru çalıştığı halde kontak yapmazsa Eca kombi ekranında F5 arıza kodu görülür ve kombi çalışmaz. F5 arıza kodu çıktığı zaman hemen baca ek yerlerini kontrol ederek çıkmış olan baca varsa yerine takın. Sonra kombi üzerinde Resetleme işlemini yapın. Arıza devam ederse servis ekibinden yardım alın. Kombi parçalarından anakart, prosestat, fan motoru arızalı veya kablolarında kopmalar olabilir.

Eca kombi 4 arızası nedir?

Ateşleme başarısızlığı olarak bilinen arıza kodudur. Gaz vanalarına bakarak kapalı olanları açın. Cihazı birkaç kez resetlleyin. Sorun devam eder ise uzman yardımı almanız gerekir. Eğer Anakart arızası olduğunda ya ana kartı tamir ettirin ya da parça değişikliğine gidin.

Gaz valfi arızasını kendimiz tamir edebilir miyiz?

Gaz valfi, şebekeden aldığı gazı brülöre göndererek anakarttan aldığı emir ile cihazı ateşleyen parçadır. Arızalandığı zaman ateşleme sorunu var demektir. Parça arızasında değişimi gerekir. Kendimiz tamir etmemiz zordur.

İyonizasyon-ateşleme elektrodunda sorun olabilir.

Brülörde yanma olmazsa cihaz ateşleme sorunu yaşatır. Parçaların değişimi şarttır.

demirdokum-nitromix-kombi-kilavuzu-ve-ariza-kodlari.jpg

Bosch kombi ea arızası nedir?

Bosch kombi EA Hata Kodu vermesi kombinin kendisini emniyete alması ve kombinin ateşleme yapamadığı anlamına gelir. Servis çağırmadan önce gaz girişlerini kontrol ederek konut içinde gaz olduğundan ve kombinize gaz geldiğinden emin olunuz. Bu işlemi ocağınızı yakarak kolayca anlayabilirsiniz. Kombinizi birkaç kez resetleyin. Arıza düzelmezse eğer başka bir işlem uygulamadan direk servisi arayın. Ana kartta, gaz armatöründe veya iyonizasyon-ateşleme elektrotlarında sorun olabilir. Arızanın yine de teşhis edilerek onarılması adına uzman yardımı almanız gerekmektedir.

Valliant kombi konfor sunuyor

Vialand Peugeot plus tam yoğuşmalı kombiler serisinden bir kombi olup tasarruf ve konfor deneyimi sunuyor. Ego-t plus tam yoğuşmalı kombiler ısıtmada enerji verimliliği sağlarken kullanım suyu ihtiyaçlarınızı sessizce yerinize getirir. Hangi kombi seçeceğine karar veremeyenler mutlaka profesyonel bir yardım almalıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.