Godzilla vs Power Rangers Yeni Fragmanda Binlerce Canavarı Açıkladı

Godzilla vs Power Rangers Yeni Fragmanda Binlerce Canavarı Açıkladı

Godzilla vs. Power Rangers komik çapraz geçiş serisi için yeni bir fragman, hikayeye dahil edilecek bazı canavarları ortaya koyuyor.

Hayranlara, çizgi romanlara gelen Godzilla ve Power Rangers canavarlarına yeni bir bakış verildi. Godzilla vs. Power Rangers çizgi roman geçişi için yeni bir fragman, her iki seriden de canavarlarla dolu bir sayfa ortaya çıkardı. Bu kesinlikle görülmesi gereken bazı savaşlara yol açabilir.

Godzilla vs. Power Rangers, itibari kaiju ve sentai ekibinin canavar dünyalarını bir araya getiriyor. Seri, IDW Publishing tarafından yayınlanıyor, ancak BOOM! Çeşitli Power Rangers çizgi romanları yayınlayan Studios da geçiş için heyecanlı. Daha önce hayranlar, geçişe Rita Repulsa'nın neden olacağını öğrenmişti. Bir tartışmada, dizinin yaratıcıları Cullen Bunn ve Freddie Williams II, Godzilla vs. Power Rangers'da her ikisinden de canavarların görüneceğini açıkladı. Şimdi hangileri hakkında daha fazla ayrıntı var.

power-rangers-godzilla-featured-1.jpg

Twitter'da BOOM! Studios, ilk sayının yayınlanmasından önce bir fragman paylaştı. Fragman, Power Rangers'ın "Canavarların Kralı" dünyasına nasıl geldiğinin temel önermesini özetleyerek başlıyor. Bununla birlikte, hem itibari karakterleri hem de çarpışabilecekleri birçok düşmanı içeren bir sayfa da gösterir. Power Rangers'ın elleri dolu olacak - ve Godzilla bu çılgın karşılaşma için kaç tane düşmanın sıraya girdiğini göz önünde bulundurabilir.

Fragman üç Power Rangers canavarı ve dört Godzilla canavarı içeriyor. Power Rangers düşmanları arasında Goldar, Eye Guy ve Rhinoblaster bulunur. Toho'nun canavarları arasında Gigan, Kumonga, Kamacuras ve Megaguirus bulunur. Bu çizgi romanın kadrosu muazzam olma potansiyeline sahip ve bu kadar çok canavarın dahil olduğu çatışmalar epik boyutlara tırmanmak zorunda. Bu aynı zamanda beş sayı dizisine sadece bir bakış, yani diğer karakterlerin ortaya çıkabileceği anlamına geliyor. Ek olarak, bu geçiş başarılı olursa, potansiyel olarak daha fazlasının önünü açabilir. Her iki franchise da, onlarca yıllık geçmişlerini ve uzun vadeli popülerliklerini göz önünde bulundurarak etrafta dolaşmak için kesinlikle yeterli canavara sahip.

Bu kesinlikle çeşitli bir karakter kadrosu. Uzaylı cyborg Gigan, dev örümcek Kumonga, dev peygamber devesi Kamacuras ve dev kraliçe yusufçuk Megaguirus oldukça mücadele edecek. Bu canavarların teması büyük ölçüde dev böcek kaiju gibi görünüyor. Power Rangers'ın düşmanları, hepsi dizinin ilk sezonundan olmalarına rağmen, formları açısından çok fazla ortak noktaya sahip değil. Rhinoblaster, becerileri büyük ölçüde Amerikan futbolu oynama etrafında dönen dev bir gergedan canavarıdır. Eye Guy, göz patlamalarını kullanabilir ve savaşları tüm açılardan görebilir, çünkü o tamamen gözdür. Power Rangers'ın düşmanı Goldar, gerçek bir savaşçı olduğu düşünüldüğünde kesinlikle daha korkunç bir düşmandır, ancak öyle olsa bile, Godzilla'nın canavarları muhtemelen bu dizideki ana cazibe. Hayranlar, şu anda indirimde olan Godzilla vs Power Rangers #1'de tüm bu karakterlerin oluşturduğu tehditleri görebilirler.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.