Dune Çöl Gezegeni Filmi 2 izlemek isteyenler buraya!

Dune Çöl Gezegeni Filmi 2 izlemek isteyenler buraya!

Sinema severlerin merakla beklediği Dune Çöl Gezegeni 2 filmi için geri sayım başladı. Peki Dune Çöl Gezegeni 2 filmini nasıl izleyebileceksiniz? İşte Bütün detaylar…

Dune, Frank Herbert'in aynı adlı romanından uyarlanan bir bilim kurgu filmidir. Film, yönetmen Denis Villeneuve tarafından yönetildi ve başrolünde Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista ve Zendaya gibi birçok ünlü oyuncu yer aldı.

Dune, çöl gezegeni Arrakis'te geçen bir hikaye anlatıyor. Arrakis, evrenin en nadir ve en değerli madeni olan "melanj" adlı bir baharatın kaynağıdır. Film, genç bir soylu olan Paul Atreides'in, babasının evinin kontrolünü üstlendiği ve Arrakis'e gitmek zorunda kaldığı zamanlarda yaşadığı maceraları konu alıyor. Bu maceralar belli aralıklarla yeni gerilimlere de neden oluyor.

Dune filminin eleştirel ve ticari başarısı, sinema eleştirmenleri tarafından övgüyle karşılandı. Film, ayrıca görsel efektler, oyunculuk, müzik ve yönetmenlik açısından övgü aldı. Dune, her yaştan izleyici için uygun olmayan bazı şiddet içerikleri içerdiği için 13 yaş ve üzeri için önerilir. Sinema salonlarında izdihama sebep olması beklenen Dune Çöl Gezegeni 2 filmini izlemek isteyenler arayış içindeler.

Çöl Gezegeni Bölüm İki ne zaman vizyona girecek? Çöl Gezegeni Bölüm İki nasıl izlenebilir?

Dune filminin devamı niteliğinde olan "Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki", 2021 yılında çekimleri tamamlanan ve yönetmenliğini yine Denis Villeneuve'un yaptığı bir bilim kurgu filmidir. Filmin konusu, Frank Herbert'in aynı adlı romanının ikinci yarısını kapsamaktadır.

"Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki", Paul Atreides'in hikayesini sürdürüyor. Paul, Arrakis gezegeninde hüküm süren Harkonnen ailesine karşı savaşırken, kaderi ve ailesinin geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista ve Zendaya gibi birçok ünlü oyuncu yer alıyor. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Dune Çöl Gezegeni Filmi izleyicilerin merakla beklediği bir film oldu.

Filmin ilk gösterimi 2023 yılında yapılacak ve filmin ilk bölümü gibi büyük ilgi görmesi bekleniyor. Yönetmen Denis Villeneuve, filmin görsel efektlerinin, müziğinin ve oyunculuk performanslarının birinci bölümden daha da etkileyici olacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.