Erkeklere Alışveriş Sevdirmenin Pratik Yolları!

Erkeklere Alışveriş Sevdirmenin Pratik Yolları!

Erkek arkadaşınız sizinle alışveriş yapmak istemiyor mu? Basit ama etkili yöntemlerimiz var. Bunlara dikkat etmek kolay ama kazancı büyük olacak.

Genel anlamda bayanların alışveriş yapmak için bahane bulması kolaydır ya da diyebiliriz ki bahaneleri çoktur.

Mutlu günlerinde de alışveriş yapmak isterler, canları sıkkın olduğunda da alışveriş isterler. Kısacası hep ama hep alışveriş yapmak isterler.

Bazen yanlarında sevgilileri, eşleri de olsun isterler. Ama erkeklere alışveriş denildiği zaman kötü bir şey söylüyormuşçasına hemen hayır cevapları gelir. Hadi kolaysa onu ikna edin.

Yemek arası verin.

Ona keyif alacağına söz verin. Biraz gezindikten sonra mola verin. Yemek arası verin, dükkanlar arasında bir yerde bir şeyler için. Ara ara parçalara bölerek alışveriş yapmak erkek arkadaşınıza iyi gelecektir.

erkeklere-alisveris-sevdirmenin-yollari.jpg

Maç günü alışverişe çıkmayın.

Bütün gününüzü alışverişte geçirerek erkek arkadaşınızı bunaltmayın. Saatiniz az öz olsun o an erkek arkadaşınızın sevdiği şeyleri yapmayıp yanınızda bulunduğunu ona hissettirin. Fikrine danışın. Sizde onun etkinliklerine katılın. Maç günü alışverişe çıkmayın. Akşama çok var falan demeyin gelse bile içinize sinmez bir alışveriş olur. Onun sevdiği mağazalara uğrayın.

Hep siz olmaz tabi. Hatta ona orada bir hediye almanız onu mutlu edecektir. Sakın amaçsız dolaşmayın, yani o kadar saat dolaşıp ben hiç bir şey beğenmedim derseniz, erkeklere doğal olarak geçirdikleri zaman boş gibi gelir. Gitmeden önce neleri alacağınızı kafanızda netleştirin. Ona göre mağazalarda dolaşmanız hem aradığınızı bulabilir, hem de erkek arkadaşınızı sıkmamış olursunuz. Kız kıza alışveriş yapmaya benzemez bu hanımlar. Alışverişe kaptırıp ona ilginizi azaltmayın. Küçük dokunuş ve güzel sözler ile onu kendine çekebilirsin.

Burada en önemli unsur kısa da olsa yemek arası verilmesi… İkincisi de maç günleri alışverişe çıkılmaması... Bunlara dikkat edilirse ikili ilişkilerde alışveriş zorunluluk olmaktan çıkacaktır.

Unutmadan ara sıra kendi cüzdanınızı da kullanın!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.