2021 Yılının En İyi Oyunları Belli Oldu!

2021 Yılının En İyi Oyunları Belli Oldu!

Yılın en istisnai oyunlarını belirlendi. 2021 yılı yılın oyunu ödülleri belli oldu. Her yıl oyun sektörüne damga vuran CNET’in 2001 yılı için seçtiği oyunlar listesi yayınlandı. Filmler, oyunlar, süper kahramanları keşfettiğimiz CNET 2001 yılı oyu

Yılın en istisnai oyunlarını belirlendi. 2021 yılı yılın oyunu ödülleri belli oldu. Her yıl oyun sektörüne damga vuran CNET’in 2001 yılı için seçtiği oyunlar listesi yayınlandı. Filmler, oyunlar, süper kahramanları keşfettiğimiz CNET 2001 yılı oyunu ödülleri haberimizde

CNET’in 2021 Yılın Oyunu Ödülleri!

2021 yılına oyun yılı desek abartmış olmayız. Pandemi nedeniyle evlerinden çıkan oyun severlerin imdadına oyunlar yetişti. Yeni çıkan oyunlar kadar oyun severlerin yıllardır beklediği oyunların piyasaya çıktığı 2021 yılı, ister klasik oyun isterse yeni oyunların en üst düzeyde piyasaya sürüldüğü bir yıl oldu. Özellikle sanal gerçeklik ve gerçeklerden kaçış duygusu uyandıran oyunların tam anlamıyla piyasaya damga vurduğu 2021 yılı, özellikle video oyunlarının patlama yaptığı bir dönem oldu. CNET personeli tarafından yapılan seçmelerde ilk dört oyun belirlendi. 2021 yılına damga vuran listede en dikkat çeken ise 3 mansiyon ödülü ile video oyunları oldu.

Halo Infinite

2021/11/24/halo.jpg

Yılan oyunu seçilen Halo Infinite gecikme yaşadığı için takipçilerini üzen bir oyun olsa da son ürün olarak geliştirilen Halo Infinite listenin başında geliyor. Parlak sonsuz ilgi çekici karşılaşmaları yeni ve muhteşem bir şekilde oluşturulmuş açık dünyasında sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Halo’yu köklerine geri götüren ve hayal gücüyle yaşatan Halo Infinite çok oyuncu özelliği ile gençlerin hala gözdesi.

Inscryption

2021/12/15/inscryption-boss-guide-act-1-cabin-prospector-angler-trapper-trader-leshy-boss-camera-feat-800x400.jpg

Tuhaf bir şekilde bu oyun hakkında hiçbir şey bilmeyenlerin daha çok zevk aldığı bir oyun. Sıra tabanlı kartsavaş oyunlarının stilize edilmiş yaklaşımla hazırlandığı Inscryption tam anlamıyla sinir bozucu ve meta hikayesi ile bir güverte oyunu. İnternet korku hikayelerinin en sinir bozucu unsurlarıyla hazırlanan bu oyun “ Hiçbir şeye bakma, sadece oyna! Esrarengiz oyunun sunduğu şeylere kendinizi kapatın” sloganıyla oyun severleri kendine çekiyor.

Death’s Door

2021/12/03/love-death-robots-netflix-en-iyi-10-dizi-izle-dizipal-ucretsiz-izle.jpg

Tam anlamıyla “Savaş odaklı bir RPG” olan ölümün kapısı güzel savaş ortamını yansıtıyor çevirmeli katmanlı Savaş sistemleri ile geçmişe bağlantı kurduran ölümün kapısı parçaların toplamından daha fazlası olan bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Unpacking

unpacking.jpg

Bu rahat organize bulmaca oyunu, yılın en beklenmedik hitlerinden biri oldu. Çeşitli apartmanlar ve evlerin sıralandığı bu zevkli oyunda - bazıları büyük, bazıları acı verecek kadar küçük - kahramanın hayatının biçimlendirici aşamaları oyuncuyu içine çekiyor. Güzel bir benlik, ilişkiler ve büyüme hikayesi anlatan Unpacking, 14.000'den fazla farklı ses dosyasıyla oluşturulmuş ustaca ses tasarımıyla ilgi çekmeyi başarıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.