Yay Haftalık Burç Yorumu 22 Kasım- 2 Aralık

Yay Haftalık Burç Yorumu 22 Kasım- 2 Aralık

22 Kasım- 2 Aralık Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

Yay mevsiminin ilk tam haftası, ama hakkında konuşulacak tek şey bu değil. Haberci Merkür, 24 Kasım Çarşamba günü burcunuza kanat açıyor ve gümüş dilinizi 13 Aralık'a kadar etkinleştiriyor. Son birkaç haftadır radarın altında uçuyorsanız, artık her şey değişiyor. Sosyetik statünüzü geri kazanın ve dünyaya haber verin: Yüksek sesle yaşa Yay geri döndü! Bu, sahne arkasında sessizce geliştirmekte olduğunuz herhangi bir planı başlatmak için mükemmel bir pencere. Son bir geri bildirim turu için onları kovan zihniyle çalıştırın, ancak sonsuz ince ayarlarla zaman kaybetmeyin. Nihai üründen memnun olmalısınız, ancak bazı şeylerin hemen mükemmel olmayabileceğini de unutmayın. Savaşlarını seç, Okçu!

yay2.jpg

Merkür burcunuzdayken, her zamankinden daha samimi ve açık sözlü olabilirsiniz, bu da çok şey söylüyor. İnsanlara gerçekten nasıl hissettiğinizi bildirmek iyi olsa da, bu süreçte kimsenin hayallerini yıkmamaya dikkat edin. Bu enerjiyi daha iyi kullanmak? Bilgeliğinizi paylaşmak için canlı akış videoları. Bloglar, kitaplar, fikir yazıları veya ustalıkla çözdüğünüz ortak bir sorunu olan insanlara yardımcı olacak herhangi bir şey yazmak doğru yoldur. Eleştirmen değil, rol model olun ve kullanılmayan bir hayran kitlesini ve gelir akışını keşfedebilirsiniz!

Hafta sonu olsun ya da olmasın, bu Cumartesi, Başak burcundaki çeyrek ay hırslı onuncu evinizi harekete geçirdiğinden, kariyerde önemli adımlar atabilirsiniz. Dumanla çalışıyorsanız - ancak hala bir hamster tekerleğinde olduğunuzu hissediyorsanız - duraklatın ve 2021 resmi kapanışa gelmeden önce kendi kişisel yıl sonu incelemenizi yapın. Çok görevli bir değiştirilebilir işaret olarak, aynı anda iki (veya on!) şeyi yapmaya alışkınsınız. Bazen etkileyici bir üretkenlik sağlar, ancak diğer zamanlarda, şimdi olduğu gibi, yalnızca tükenmişliğe yol açar. Eğer ölçeği küçültürseniz “başarısız” olduğunuz anlamına gelen eski düşünceye kapılmayın. Aksine, nefesinizi tutacak ve pillerinizi yeniden şarj edecek kadar yavaşlamak, her zamankinden daha güçlü, daha net ve muhtemelen daha motive olmanızı sağlayacaktır! Profesyonel alanınızdaki bu ay asansörü ile, 31 Aralık'tan önce işaretlemek için bir veya iki önemli hedef seçin ve bunları şimdi odak noktanız haline getirin, 2022'ye kadar bekleyebilecek her şeyi yeni yıla kadar bir kenara koyun. Bir iyilik istemeniz veya küçük bir yardım için bir meslektaşınıza dokunmanız gerekiyorsa, elbette yapın! Ve o sihirli kelime-eğik çizgi-komutunu unutma: Delege et!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.