SON DAKİKA: izmir'de maden ocağında göçük oldu! Çok sayıda işçi enkaz altında!

SON DAKİKA: izmir'de maden ocağında göçük oldu! Çok sayıda işçi enkaz altında!

İzmir'de Maden ocağında göçük! Alınan ilk bilgilere göre çok sayıda işçi enkaz altında: Son dakika haberine göre İzmir’in Kınık ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. İlk belirlemelere göre, göçük altında çok sayıda işçinin kaldığı öğrenildi.

Akşam saatlerinde alınan habere göre İzmir'in Kınık ilçesinde bir maden kazası gerçekleşti.

Maden ocağında göçük oldu! Çok sayıda işçi enkaz altında: Son dakika haberine göre İzmir’in Kınık ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. İlk belirlemelere göre, göçük altında çok sayıda işçinin kaldığı öğrenildi.

Bölgeden gelen doğrulanamayan bilgilere göre maden kazasının olduğu birçok kurtarma ekibi gönderildi.

maden-gouk.jpg

İzmir’in Kınık ilçesinde bulunan Polyak Eynez Enerji Üretim Madencilik San. ve Tic. A.Ş.’ye ait bir kömür madeni ocağında, saat 21.00 civarında büyük bir patlama oluştu.

Patlamanın grizu patlaması olduğu anlaşıldı. Bu patlama sonrası İzmir ve Manisa’dan sağlık ve kurtarma ekipleri patlama olan madene gönderildi. Alınılan ilk bilgilere göre patlama olan madende 50’ye yakın işçi çalışıyordu. Patlama sonucu bazı işçilerin gazdan zarar gördüğü belirtildi.

Son yapılan incelemede madende oluşan göçük sebebiyle dumandan rahatsız olan 7 işçi, olay yerine gönderilen ambulanslarla İzmir’in farklı hastanelerine gönderildi.

Kazada toplam 52 işçi etkilendi. Hepsinin sağlık durumu iyi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.