Mükemmel Anneler Günü Hediyesini Seçmenin 5 Yolu

Mükemmel Anneler Günü Hediyesini Seçmenin 5 Yolu

Anneler gününde en iyi hediye nasıl seçilir? Anneler günü yaklaştıkça heyecan da artıyor. İşte en yii anneler günü hediye seçenekleri.

1. Sevdiğini zaten bildiğiniz bir şey seçin.
En sevdiği parfüm veya cilt bakım ürünü, sevilen bir restorana hediye çeki veya en sevdiği spor ayakkabılarından yeni bir çift gibi kendisi için seçeceğini bildiğiniz bir şey satın aldığınızda yanlış yapmış olamazsınız.

2. Kendisine zaman tanıyın.
Her meşgul anne, çocuklarına ne kadar taparsa sevsin, canı ne isterse onu yapmak için yalnız zaman geçirmenin genellikle günlük yaşamın en nadir ve en değerli anları olduğunu onaylayabilir. Çocukları öğleden sonraya götürün, böylece arkadaşlarıyla öğle yemeği yiyebilir ya da kanepede iyi bir kitapla dinlenebilir. Sinema biletleri her zaman bir öğleden sonra, gece dışarı çıkma ve hatta bir hafta sonu kaçamağı için yardım etmeyi sevecek bakıcılara sahiptir. Tiyatro biletleri, meşgul annelerin istedikleri zaman kaçmak için kullanabilecekleri harika bir hediyedir.

anneler-gunu.jpg

3. Klasiklere dönün .
Genel görünebilir, ancak anneler için klasik hediyelerin bu kadar popüler olmasının bir nedeni var. Güzel bir çiçek buketi (en sevdiği çiçekleri hatırlamak için ekstra puanlar), bir kutu çürümüş çikolatalar ve mücevherler aşkın zamansız sembolleridir ve asla modası geçmezler. Mark ve Graham'ın bu çok yönlü bileklik ve bilezikleri gibi monogramlı veya diğer kişiselleştirilmiş seçenekler düşünceli ve birçok zevke hitap ediyor. Bir tanesine onun monogramı veya çocuklarının baş harfleri kazınsın.

4. Ona zaman tanıyın.
Pek çok anne, her zaman çok meşgul çocukları veya eşleriyle kaliteli zaman geçirmekten daha iyi bir şey istemez. Annenize veya eşinize sizinle birlikte geçirdiği zamanı verin. İster aşçılık kursu, ister yeni bir müze sergisini ziyaret, sıcak bir oyun biletleri veya sadece sizin tarafınızdan yapılan bir akşam yemeği, hatta hafta içi sıkılmış özel bir öğle yemeği olsun, ikiniz için de işe yarayan bir şey seçin.

5. Kalpten bir hediye verin.
Bazen en anlamlı olan en basit hediyelerdir. Annenize onun hakkında ne hissettiğinizi söyleyen veya ona birlikte en değerli anılarınızı hatırlatan kişisel, el yapımı bir kart veya mektup oluşturmak için asla çok yaşlı değilsiniz. Mutlu anıları ve nostalji duygularını geri getiren eski fotoğraflardan oluşan bir koleksiyon veya çocuklarınızın yeni fotoğrafları da her zaman harika bir şekilde içten ve akılda kalıcıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.