Kova Burcu Genel Özellikleri Nelerdir? İlginç kova değişimleri burada!

Kova Burcu Genel Özellikleri Nelerdir? İlginç kova değişimleri burada!

Yeni bir yılın başlangıcı genellikle umut dalgaları ve değişim vizyonları getirir. Ocak ayının ilk birkaç haftası, tatil mevsiminin neden olduğu sisten uzaklaşmaya başla...

Yeni bir yılın başlangıcı genellikle umut dalgaları ve değişim vizyonları getirir. Ocak ayının ilk birkaç haftası, tatil mevsiminin neden olduğu sisten uzaklaşmaya ve Yeni Yıl kararlarına saldırmaya adanmış olsa da, ayın ikinci yarısı genellikle adımlarımızı attığımız zamandır. Arkadaşlar kış tatilinden aileleriyle ve iş arkadaşlarıyla birlikte döndükçe, sosyal yaşamlarımızda da bir canlanma yaşayabiliriz. Bu topluluk odaklı, entelektüel olarak teşvik edici yılın zamanı size Kova tarafından getirildi. Her yıl, 20 Ocak ile 18 Şubat arasında güneş, Su Taşıyıcı tarafından sembolize edilen Kova burcunun on birinci burcunda hareket eder.

ABD'nin çoğunda soğuk hava koşulları göz önüne alındığında, yılın kış uykusuna en uygun olduğunu hissedebilecek bir bölümünü kapsayan bu dönem, zaman zaman Martin Luther King Günü'nün yanı sıra Groundhog Günü ve Sevgililer Günü'ne de ev sahipliği yapıyor. Enerjiniz biraz dağınıksa, ancak genel olarak dostane ve bu kış haftalarının sunduğu her şeye açıksanız, büyük olasılıkla Kova mevsimini hissediyorsunuzdur, sıra dışı olanı kucaklamak, değişimi öngörmek ve ilerlemeye doğru çalışmak için yapılmış bir an. Bu özellikler, Kova'nın devrimi, özgünlüğü, bireyselliği ve ani değişimi yöneten yönetici gezegeni Uranüs'e borçludur.

Birkaç ünlü, ilginç Kova değişimi yaratıcısı:

Kerry Washington, Shakira, Chloe Grace Moretz, Alicia Keys, Jennifer Aniston ve Elizabeth Banks, evrensel çekiciliklerini ve önemli platformlarını konuşmak ve bir fark yaratmak için kullanmak üzere astrolojik olarak kablolanmıştır.

kova.jpg

Kova Kişilik Özellikleri


Zodyakın özgür ruhu

20 Ocak ile 18 Şubat arasında doğanlar genellikle güneş burcunun Kova olduğunu varsayabilirler. (Kesin değildir, çünkü güneş her yıl farklı günlerde burçlar arasında hareket eder.) Ayrıca, kendimize güneş burcumuz olarak atıfta bulunma eğiliminde olsak da, bu, temelde gökyüzünün benzersiz bir enstantanesi olan doğum haritasının sadece bir detayıdır. ne zaman doğdun. Ancak bu, temel benlik, kimlik, kişisel stil, benlik saygısı ve güven duygunuzu renklendirmeye yardımcı olan bir ayrıntıdır.

Kova özelliklerindeki tipik güneş, inanılmaz derecede beyinsel olmayı, dinamik değişim yaratmaya motive olmayı, fütürist, yaratıcı bir şekilde düşünmeyi, kendi başına harekete geçmeyi ve her fırsatta geleneklere isyan etmeyi ve hatta biraz tuhaf veya eksantrik görünmeyi içerir. Onlar, toplumun normal veya standart olarak düşünme eğiliminde olduğu herhangi bir şeye uymak yerine, kendi yazdıkları kodlarla yaşamayı tercih eden zodyakın çiçek çocuklarıdır. Bu, bağımsız her şeye ilgi duydukları anlamına gelebilir: müzik, moda tasarımcıları, filmler, hatta politika.

Bu özellikler, Kova burcunun yönettiği On birinci Ağ Evi'nin kapsadığı birçok temayı yansıtır. On birinci Ev her türden grubu kapsar - arkadaşlarınız, meslektaşlarınız, komşularınız ve siyasi partinizin diğer üyeleriyle oluşturduğunuz gruplar. Ayrıca dileklere, kadere ve umuda da değinir ve burada kapsanan özlemler genellikle işbirliği yoluyla elde edeceğiniz hedeflerdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.