Konyasporlu Milli Futbolcu Ahmet Çalık trafik kazasında hayatını kaybetti!

Konyasporlu Milli Futbolcu Ahmet Çalık trafik kazasında hayatını kaybetti!

Ahmet Çalış vefat etti! Galatasaray'da da futbol oynayan şu anda Konyaspor'da görev yapan Ahmet Çalık trafik kazası sonucu vefat etti. Ahmet Çalık evli miydi? Çocukları var mıydı? Ahmet Çalık Kimdir? İşte ayrıntılar...

Türkiye saat bugün 11 civarı aldığı bu haberle yıkıldı.

Konyaspor'un 27 yaşındaki milli futbolcusu Ahmet Çalık Ankara yolunda trafik kazası geçirdi ve olay yerinde vefat etti!

Bu sezon Konyaspor ile sözleşme yenileyen ve Konyaspor'da yeniden formunun zirvesine çıkan Ahmet Çalık'ın bu ani ölümü bütün futbol camiasını üzdü.

Ahmet Çalık evli miydi?

Ahmet Çalık evli değildi ve Şubat ayında yapacağı nikah için Ankara'ya gittiği biliniyor. Ahmet Çalık'ın nikah işlemleri için gittiği yolda geçirdiği kaza sonucu vefat etmesi herkesi çok üzmüş durumda.

Türk futbolunda kara gün!

Konyasporlu Eski Galatasaraylı Ahmet Çalık trafik kazasında hayatını kaybetti! Son dakika... Eski Galatasaraylı başarılı futbolcu Ahmet Çalık'tan üzücü haber. Bu sezon Konyaspor da görev yapan 28 yaşındaki futbolcusu Ahmet Çalık, trafik kazasında hayatını kaybetti.

İşte son şampiyonluk kutlamasında çıktığı şarkıyla Ahmet Çalık

ahmet-calik-2.jpg

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Çalık'ın kullandığı araç, Ankara-Niğde yolunda direksiyon hakimiyetini kaybedip kontrolden çıktı ve şarampole devrildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, araçta yalnız olan Ahmet Çalık'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Ahmet Çalık'ın Futbol Kariyeri

26 Şubat 1994 tarihinde Ankara’da Yenimahalle’de dünyaya gelen Ahmet Çalık, Ahmet Çalık futbola Gençlerbirliği altyapısında futbola başladı. Gençlerbirliği'ndeki etkili oyunu ile tanındı. 1 Temmuz 2011 tarihinde G.Birliği U21 takımına seçildi. 2012-2013 sezonunda, 21 Nisan 2013 tarihinde Fenerbahçe ile oynanan Süper Lig maçında ilk kez A takım forması giydi.

Ahmet Çalık'ın Galatasaray dönemi...

2016-17 sezonu ara transfer döneminde Galatasaray'a transfer oldu. Ekim 2020'de Galatasaray ile olan sözleşmesini kulübe 1,1 milyon ₺ ödeyerek feshetti.

Galatasaray'da 2 şampiyonluk kupası 1 Türkiye kupası ve de 1 Süper kupa kazanma başarısı gösterdi.

4 Ekim 2020'den bu yana başarıyla Konyaspor forması giyiyordu. Yakın zamanda sözleşmesini 2.5 yıllık uzatmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.