Kış Tatili İçin Bütçenize Uygun Tatil Önerileri!

Kış Tatili İçin Bütçenize Uygun Tatil Önerileri!

Türkiye'de yaz ve kış aylarının tadını doyasıya çıkarabilmek için kendinize uygun kış tatili planları yapmalısınız. Ülkemizde dört mevsimi yaşayabilme şansımız bulunduğu için kışın doğal güzelliklerinden faydalanmalıyız. En güzel tatil yerleri

Deniz, kum ve güneş üçlüsü yan yana geldiği zaman tatil hayalleri kurulmaya başlanıyor. Soğuk, yağmur ve kar üçlüsü yan yana geldiği zaman ne düşünüyorsunuz? Türkiye'de dört mevsimi doya doya yaşayabilmek için kış tatili fırsatını kesinlikle elinizden kaçırmayın.

Türkiye'de yaz ve kış aylarının tadını doyasıya çıkarabilmek için kendinize uygun kış tatili planları yapmalısınız. Ülkemizde dört mevsimi yaşayabilme şansımız bulunduğu için kışın doğal güzelliklerinden faydalanmalıyız.

Kar tatili yapılması, yağmurlu bir günde şömine karşısında şarapların yudumlanması ve sevdikleriniz ile doyasıya kayabilirsiniz.

Türkiye'de kış tatili için nerelere gidilir?

Bursa'nın zirvesinde tatil fırsatı!

uludag-gezisi-ne-zaman-gidilir-tatil-ucuz-oteller-yerler-konaklama.jpg

Bursa'da kışın tatil denildiği zaman akıllara Uludağ'ın zirvelerinde kayak fırsatı canlanıyor. Lapa lapa yağan kar altında yapacağınız sucuklu ekmeklerin tadı, soğuk olmasına rağmen aileniz ile geçireceğiniz güzel dakikalar içinizi ısıtır. Hafta sonları yapacağınız kaçamakların arasına kesinlikle Uludağ fikrini eklemelisiniz.

Yedigöller'de kamp fikri içinizi ısıtır!

yedigoller-gezisi-ne-zaman-gidilir-tatil-ucuz-oteller-yerler-konaklama-002.jpg

Çadır ve kamp tutkunlarının vazgeçemediği nokta; Bolu'da Yedigöller! Sonbahar aylarında kamp ateşinin başında yapacağınız aktiviteler için kesinlikle tercih edilmesi gerekir. Kamp ve çadır ateşi fikirleri hoşunuza gitmediyse, milli park çevresinde bulunan otelleri ve tesisleri kış tatili için tercih edebilirsiniz.

Kartalkaya için kayma vakti!

Kar ve kayak fikirlerinden hoşlananlar Kartalkaya'yı tercih edebilir. Kış ayının artı ve eksi yönlerini her şekilde hissedebileceğiniz Kartalkaya'da restaurantlar, geniş ve uzun pistler ve eğlence için size imkan sağlıyor.

Mükemmel mimarisi ile Şirince'de kış çok farklı!

İlkbahar ve yaz aylarında mükemmel mimarisi, sıcakkanlı insanları, eşsiz manzarası ve lezzetli yemekleri ile her yıl binlerce turist ağırlıyor. Ülkemizde özellikle yaz aylarında tercih edilen Şirince'nin kış aylarında kesinlikle görülmesi gerektiğini düşünüyorum. Dar sokakları, iç içe inşaa edilmiş mimari yapıları, eşsiz manzarası ve zeytinyağlı yemekleri ve mezelerini kış ayında denemelisiniz.

Türkiye'de kış tatili meşhur olmamasına rağmen her yıl ağırladığı turist sayısı artıyor. Yaz aylarında tatil fikirlerinin yanına hafta sonu küçük ve eğlenceli kaçamaklar için bu fikirleri deneyebilirsiniz. Hafta sonu kış ayında yapacağınız küçük kaçamaklar daha aktif bir yaşantı sağlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.