Kırmızı Oda Süveyda kimdir? Süveyda’nın hikayesi nedir? Süveyda'nın Gerçek Hayat Hikayesi Nedir?

Kırmızı Oda Süveyda kimdir? Süveyda’nın hikayesi nedir? Süveyda'nın Gerçek Hayat Hikayesi Nedir?

Kırmızı Oda Süveyda kimdir? Süveyda’nın gerçek hayat hikayesi hikayesi nedir? Süveyda'nın Hastalıkları Neler? Tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda yeni bölümüyle ekrana gelirken Süveyda karakterinin hayat hikayesi herkesin merak konusu. Herkes internet üzerinden Süveyda kimdir, hikayesi nedir? sorularına yanıt aranıyor. İşte detaylı bilgi… Kırmızı Oda dizisindeki Süveyda hikayesi, dikkat çeken konulardan birisi. Yeni sezonda farklı oyuncularla yeni hikayelere değinilen Kırmızı Oda’da Süveyda karakterine İlayda Alişan hayat veriyor.  En son Masumiyet dizisinde Ela karakterini canlandıran İlayda Alişan daha önce Çukur dizisi oyuncuları arasında da yer almıştı.

Kırmızı Oda Süveyda kimdir? Süveyda’nın gerçek hayat hikayesi nedir?

Kırmızı Oda dizisinde Süveyda'nın hastalığı Kleptomani olarak biliniyor. 19 yaşında olan Süveyda annesinin zoruyla kendisini Kırmızı Oda'da bulunur. Aynı zamanda epilepsi hastası olan Süveyda'nın ilk kez 6 yaşında evden kaçtığı ve daha sonra da kaçmaya devam ettiği ortaya çıkıyor. İlk başta Manolya Hanım’la görüşmek istemeyen Süveyda’nın küçük yaşlarda evden kaçtığı ve başına korkunç bir olay geldiği anlaşıldı. Süveyda’nın neler yaşadığının ilerleyen bölümlerde netleşmesi beklenirken aynı zamanda Üniversite öğrencisi olan Süveyda, mimarlık bölümünde eğitimini sürdürüyor.

İlayda Alişan Kimdir? Nerelidir?

İlayda Alişan, 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Behçet Kemal Çağlar Lisesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra küçük yaşlarda oyunculukla tanışan güzel oyuncu, oyunculuğa ilk kez adımını 2011 yılında Bir Çocuk Sevdim dizisi attı. İlayda Alişan, kadrosunda Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Ercan Kesal, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın gibi önemli isimlerin yer aldığı Çukur dizisinde Akşın; Şampiyon dizisinde ise Neslihan karakterine hayat verdi. İlayda Alişan son olarak Masumiyet dizisinde yer aldıktan sonra Kırmızı Oda Ekibine katılmıştır ve Süveyda karakterini canlandırmaktadır. İlayda Alişan'ın Oynadığı Diziler : 2011 – Bir Çocuk Sevdim - Merve 2013 – Gönül Hırsızı 2014 – Benim Adım Gültepe - Nurten 2015 – Serçe Sarayı - Sinem 2016 – Bana Sevmeyi Anlat - Eylül 2017-2018 – Çukur - Akşın 2019 – Şampiyon - Neslihan 2021- Masumiyet - Ela

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.