Kaliteli İkinci El Raflar Ve En Ucuz Raf Üniteleri Nasıl Olmalıdır?

Kaliteli İkinci El Raflar Ve En Ucuz Raf Üniteleri Nasıl Olmalıdır?

İkinci el raf sistemlerinin avantajları nelerdir? İkinci el market raflarının avantajları nelerdir? İkinci el depo raf sistemlerinde dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir?

İkinci el raf sistemlerinin avantajları nelerdir?

Satın alınabilecek yüzlerce farklı raf ünitesi vardır ve potansiyel bir alıcının hangi sistemin ihtiyaçlarına en uygun olduğunu bilmesi zor olabilir. Bütçe giriş seviyesi birimleri, bölme başına 100 TL gibi düşük bir fiyattan temin edilebilir, ancak hayattaki her şeyde olduğu gibi, kesinlikle ödediğinizin karşılığını alıyorsunuz.

Bir raf sisteminin kalitesinin iyi bir göstergesi, bileşenlerde ne kadar çelik kullanıldığıdır. Aşağıdaki resimde, ticari sınıf raf sistemlerinin 2 mm kalınlığında yüksek kaliteli çelikten yapılmış süper güçlü 1 parçalı haddelenmiş boru direği kullandığını açıkça görebilirsiniz. Sağda gösterilen alternatif bütçe seçeneği, 1 mm'den az kalınlıkta çelikten yapılmış çok daha az sert 2 parçalı köşebent tasarımına sahiptir!

Ucuz birimlerin yeri vardır ve kulübeniz veya garajınız için bir veya iki bölme satın almak istiyorsanız, onu bir duvara vidalamayı planlıyorsanız ve taşımayı planlamıyorsanız, kesinlikle bir iş yapacaklardır. Onlarca yıl dayanacak, komple bir ünite olarak kolayca taşınabilecek ve birçok kez demonte ve yeniden monte edilebilecek bir şey istiyorsanız, kaliteli bir raf sistemine biraz daha fazla harcamanız gerekecektir.

post-comparison.jpg

İkinci el market raflarının avantajları nelerdir? İkinci el depo raf sistemlerinde dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir?

Birçok kişi raf yük kapasitesine göre rafları seçer ve bazı daha ucuz raf sistemleri, seviye başına 200 kg'a kadar depolama kapasitesi teklif edebilir. Gerçekte, yalnızca endüstriyel kullanıcılar 175 kg'ın üzerindeki rafları yükleyecektir, bunun üzerindeki herhangi bir şey ve gerçekten ağır hizmet depo raflarına bakmalısınız. Örnek olarak; 130 kg alabilen bir raf 100 şişe içecek veya 7 tam boy araba aküsü saklayabilir - bundan daha fazlasını tek bir rafta saklamanız gerektiğini gerçekten hayal edebiliyor musunuz ve bir rafa 1 tona kadar ağırlık yüklemekten mutlu olur muydunuz? Yukarıda gösterilen ince esnek çelikten yapılmış yapı?

Birinci sınıf bir raf ünitesi satın almanın bir başka yönü de, size çok daha kaliteli bir sunta tabla temin edilecek olmasıdır. Daha ucuz raflardaki 6 mm'ye kıyasla tipik olarak 15 mm kalınlığındaki levhalar tedarik edilecektir - bu 2,5 kat daha kalındır!

Kendinize sormanız gereken bir diğer önemli soru ise şudur:

chipboard-deck-comparison.jpg

Raf yüksekliklerini ayarlamanız gerekecek mi?

Birçok köşebent sistemi, en ufak bir ayarlama yapmanız gerektiğinde, 4 raf desteğinin hareket ettirilmesini gerektirir. EZ-Rect sistemimizle, yalnızca ön ve arka destekler için endişelenmeniz yeterlidir - yapılandırma değişikliklerini süper hızlı hale getirir.

Perakendecilerin depolarında tasarruf etmek amacıyla satın aldıkları bütçe raflarının yerine kaliteli rafları tedarik etmemiz gerekmektedir. Müşteriler kısa sürede 'ucuz' rafların işe yaramadığını anlarlar ve şimdi daha iyi bir şey aramaları gerekir. Depolama rafları için bütçelerin her zaman çok büyük olmadığını biliyoruz, ancak karşılayabileceğiniz en iyi raf sistemini seçmenizi öneririz. Bunu yapmak, yalnızca bir kez satın almanız gerekeceğini umarız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.