Kaderimin Oyunu Oyuncu Kadrosu Kaderimin Oyunu Kim Kimdir

Kaderimin Oyunu Oyuncu Kadrosu Kaderimin Oyunu Kim Kimdir

Star Tv'nin bu sezonki en iddialı dizilenden olması beklenen Kaderimin Oyunu oyuncu kadrosu belli oldu. Birbirinden yıldız oyuncuları ile işte Kaderimin oyunu Kim Kimdir, Kaderimin Oyunu oyuncu Kadrosu...

Star TV'de başlayacak iddialı dizilerden biri olan Kaderimin Oyunu dizisi dizi severleri heyecanlandırdı. Akın Akınözü ve Öykü Karayel'in başrolünü paylaştığı Kaderimin Oyunu oyuncu kadrosu ve konusu dizi severler tarafından merak ediliyor. İzleyici soruyor, Kaderimin Oyunu dizisinde kim kimdir, Kaderimin Oyunu ne zaman başlıyor? Şimdi detaylar.

Kaderimin Oyunu Kim Kimdir? Kaderimin Oyunu oyuncu kadrosu.

Star TV ekranlarında tanıtımı yapılan Kaderimin Oyunu yeni bir proje bekleyen dizi severleri heyecanlandırdı. Oldukça geniş bir kadroya sahip olan Kaderimin Oyunu Hercai dizisinin Miran'ı Akın Akınözü ve Kuzey Güney dizisi başrolü Õykü Karayel'i aynı dizide buluşturdu. Yapımını NGM Medyanın üstlendiği Emre Kabakuşak'ín yönetmen koltuğunda oturduğu Kaderimin Oyunu'nu Nazlı Hepürk yazıyor.

Kaderimin Oyunu konusu nedir?

İlk bölümü 3 Aralık cuma günü Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Kaderimin Oyunu iki çocuk sahibi bir annenin verdiği amansız mücadeleyi anlatıyor Çocuklarını babasız büyütmek zorunda olan Asiye, ergis Amasya'da barinamayacağını anlayınca her şeyi göze alarak İstanbul'a yerleşir ve kendini tam da bir karmaşanın içinde bulur. Ona el uzatıp sahip Cihan Mahir aslında hem kendi kaderini hem de sahip çıktı ailenin kaderini değiştirecektir ve bundan hiçbir şekilde haberi yoktur.

kaderimin-oyunu.jpg

Kaderimin Oyunu kim kimdir?

kaderimin oyunu dizisinde öykü Karayel ve Akın akınözü başrolleri paylaşırken ayrıca Sarp Apak Meriç Aral Esra dermancıoğlu Müfit kayacam Ülkü Duru Kaan Çakır Yıldırım Özcan Onur Bilge ve Ayça koptur gibi isimler de rol alıyor.

Õykü Karayel

oyku-karayel.jpg

Güzel oyuncu bu dizide iki çocuğunu büyütmek için tek başına mücadele veren anneyi oynuyor. Güzel Yıldız 1990 doğumludur ve şarkıcı Can Bonomo ile evlidir. Muhteşem ikili dizisi ile oyunculuk kariyerine başlayan Karayel Kuzey Güney dizisiyle şöhrete ulaştı..

kaderimin-oyunu-001.jpg

Akın Akınözü

akin.jpg

Õykü Karayel ile birlikte başrolü oynayan Akın Akınözü Kaderimin Oyunu dizisinde Asiye'nin kocası Cemal rolüyle karşımıza çıkıyor. 1990 doğumlu Akın Akınözü muhteşem yüzyıl dizisiyle oyunculuk kariyerine başladı iki sezon süren hercai dizisi ile adını tüm dünyaya duyurdu.

Sarp Apak

sarp-apak-kimdir-aslen-nerelidir-ve-kac-yasindadir-1525508489-5133.png

Dizide Asiye'ye maddi manevi yardımcı olan ve ona kol kanat geren Mahir rolünde izleyeceğimiz Sarp Apak 1981 Diyarbakır doğumludur. BKM oyuncularından olan Sarp Apak Avrupa yakası ile kariyerine başladı. Bengisu Uzunöz ile evlidir.

Meriç Aral

meric.jpg

Genç yaşına rağmen gelecek vadeden Meriç Aral performansıyla göz dolduran oyunculardan birisi.

Esra Dermancıoğlu

image-650x433-60781a2076bd2-001.jpg

1968 İstanbul doğumlu oyuncu eğitimini yurtdışında tamamladı Avrupa yakası ile oyunculuk kariyerine başlayan oyuncu Fatmagül'ün suçu ne televizyon dizisiyle şöhreti yakaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.