Call of Duty: Warzone Oyuncusu Öldürme Serisine Devam Etmek İçin Helikopterle şaha kalkıyor!

Call of Duty: Warzone Oyuncusu Öldürme Serisine Devam Etmek İçin Helikopterle şaha kalkıyor!

Call of Duty: Warzone'un saldırı helikopterleri nedir? Call of Duty: Warzone'un saldırı helikopterleri bir ara oyundan kaldırıldı. Sonra da güncelleme yapılmadı. Ama bir oyuncunun yayınladığı video ortalığı karıştırdı. tam manasıyla katil bir helikopter.

Call of Duty: Warzone'un saldırı helikopterleri bir kez daha geri döndü ve bir oyun sever, solo çalma listelerinde çok etkili olabileceklerini bizlere gösteriyor.

Call of Duty: Warzone hayranları, Caldera'nın yeni uçaklarıyla çok zaman geçiriyorlar, ancak farklı bir araç yakında dikkatleri üzerine çekebilir. Yakın tarihli bir klip, Call of Duty: Warzone saldırı helikopterinin ne kadar ölümcül olabileceğini gösterdi.

Call of Duty: Warzone'un saldırı helikopterleri nedir?

Call of Duty: Warzone'un saldırı helikopterlerinin ilginç bir geçmişi var. Araç tipi ilk olarak Call of Duty: Black Ops Cold War Sezon 1'de tekrar eklendi ancak uzun sürmedi. Araç tanıtıldığı andan itibaren dolandırıcılara bir görünmezlik istismarına erişim sağladı. Oyuncular helikopterlerini yere çarpabilir ve doğru zamanda miniguna atlarlarsa görünmez oluyorlardı. Bu çokça istismar edilince Raven aracı tamamen kaldırdı ve tekrar ekleme denemesinden sonra aynı sonucu verince de geliştirmeyi bıraktı.

Ancak Raven Software saldırı helikopterini Caldera içinde kullanılabilir hale getirdiği için Call of Duty: Warzone'un görünmezlik açığı çözülmüş gibi görünüyor.

Aracın minigunları, bir başkası helikopteri yönetirken üzerlerine atlayacak takım arkadaşları olmadığı için solo çalma listelerinde temelde işe yaramazken, Redditor jamcowl'un klibi, saldırı helikopterinin hala korkunç olabileceğini gösteriyor. Görüntülerde, oyuncu hava aracına düşmanları yenerek Caldera yanardağının tepesindeki yumurtlama noktasına koşuyor.

Helikopter emniyete alındığında, Call of Duty: Warzone oyuncusu terör saltanatlarına başlıyor. Helikoptere ilk ulaşamayan düşmanların üzerinden koşarak hızla dönüyorlar. Daha sonra dikkatlerini çevredeki diğer oyunculara çevirerek onları aracın tabanıyla eziyorlar veya pervanesiyle parçalamayı da denediler. İniş pistini temizledikten sonra, oyuncu dikkatini yakındaki uçurumlardakilere çevirerek paraşütle atlayan bir oyuncuyu ve helikopteri düşürmeye çalışan bir oyuncuyu öldürdü.

call-of-duty-1.jpg

Bu Call of Duty: Warzone öldürme serisi yeterince tatmin edici değilmiş gibi, Redditor başka bir helikopter yaklaştığında inanılmaz bir numara yapmayı başardı. Düşman pilotu, jaluziye çarpmaya çalışırken, jacowl da aynısını yaptı, ancak kendi hayatlarını riske atmadılar. Bunun yerine, düşmanlarını boyutlandırdılar, helikopterlerini düşman yönünde uçurdular ve araçlar birbirine çarparken güvenli bir yere paraşütle atladılar. Toplamda, oyuncu yaklaşık bir dakika içinde 10 helikopterin işini bitirmeyi başardı.

Birçok yorumcunun klibin komik olduğunu ve diğerlerinin pilottan nefret ettiğini iddia etmesiyle birlikte, Call of Duty: Warzone videosuna verilen tepki, klibin kendisi kadar eğlenceli. Jamcowl'un klipte verdiği hasara bakılırsa, solo oyuncuların gelecekteki maçlarında yanlarında bir fırlatıcı getirmeleri akıllıca olacak gibi duruyor.

Call of Duty: Warzone artık PC, PS4 ve Xbox One'da mevcut.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.