Akrep Haftalık Burç Yorumu 22 Kasım- 2 Aralık

Akrep Haftalık Burç Yorumu 22 Kasım- 2 Aralık

22 Kasım- 2 Aralık Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

Geçen 5 Kasım'da Merkür Akrep'e düştüğünden beri, sosyal ilgi sizin üzerinizde! Belki de hepsini kaydetmek için kasabada sizi takip eden bir Instagram eşiniz bile vardı! Umarım hak ettiğiniz tüm ilgiyi çekmişsinizdir, çünkü 24 Kasım Çarşamba günü haberci Merkür vites değiştirip Yay burcuna ve pratik lüks ve değerlerle ilgili ikinci evinize yöneliyor. Son birkaç haftadır kafanız, “Hayatımda sırada ne var?” gibi büyük sorularla meşgul. Şimdi, planlama gücünüz devreye girerek 13 Aralık'a kadar her türlü bilmeceyi somut ve pratik çözümlerle yanıtlamanıza yardımcı olur. Önünüzde büyük bir karar varsa, bedeninize odaklanarak başlayın. Belirli bir olasılığı düşündüğünüzde, hangi duyumlar ortaya çıkar? İkinci ev somatiktir, yani fiziksel mesajlar aklınızın yapamayacağı şeyleri ortaya çıkarabilir. Doğada vakit geçirmek, hepsini bütünleştirmenize yardımcı olacak harikalar yaratabilir. Düzenli yürüyüşler için hazırlanın veya tatil planlarınızı ağaçlık bir kulübeye veya sahil hamaklarına yönlendirmeyi düşünün.

Buradaki Merkür de aklınızı paranıza çevirecek. Bütçenizi şimdi düzene sokmazsanız, tatil hoşgörüleri borç tavanınızı yükseltebilir. Hediyeler, eğlence ve seyahat için ne kadar harcamanız gerektiğini ve yemek ve barınma gibi temel aylık maliyetleriniz için ne ayırmanız gerektiğini netleştirin. Bu senin için daha sessiz bir döngü olacak Akrep. Dikkatinizi diğer insanların sorunlarına çevirme hatasına düşmeyin - bu sadece büyük bir dikkat dağınıklığı yaratacaktır. 13 Aralık'a kadar Merkür buradayken, geçen yıl içinde olan her şeyi sindirmek için birkaç haftaya ihtiyacınız var.

Cumartesi günü Başak burcundaki çeyrek ay, arkadaşlıklar, ortak bir proje veya dijital yaşamınız için dengeyi geri getirebilir. Bazı Akrepler için bu, biraz dijital detoksun zamanını alan birkaç uygulamadan kurtulma zamanının geldiği anlamına gelebilir. Her şey dengeyle ilgili! Beğenileri/beğenileri kontrol etme/daha fazla gönderi paylaşma konusunda kendinizi bir tavşan deliğine düşürdüyseniz ve kendinizi yırtıp atamıyorsanız, sert önlemler almanız gerekebilir. Bu bonus zamanla ne kadar başaracağınızı bir düşünün! Cihaz bağımlılığına hakim olanlar için bu, özellikle profesyonel ve flört sitelerinde çevrimiçi profillerinizi canlandırmak için mükemmel bir fırsat. Radarın altında uçtuğunuzu düşünebilirsiniz, ancak bu sitelerde herhangi bir varlığınız varsa, insanlar sizi kontrol ediyor. Kendine karşı biraz acımasız ol.

akrep-burcu-nedir-akrep-burcu-tarihi-nedir-akrep-burcu-ozellikleri-nelerdir-55742.jpg

Yüzde 100 olmayan herhangi bir şey, sizi gelecekteki bir patronun veya romantik bir partnerin sizi görmesini isteyeceğiniz şekilde temsil eder: Kaldırın! Kendi siteniz veya çevrimiçi portföyünüz varsa, tasarım veya türde bir yenileme zamanı gelmiş olabilir. Bu çeyrek ay, grup katılımınızı “doğru boyutlandırmanıza” da yardımcı olabilir. Hâlâ değerlerinizle uyuşmayan bir organizasyonun parçasıysanız, kendinizi yenilemek zorunda hissetmeyin. Öte yandan, bir şeye daha fazla ilgi duyuyorsanız, zamanınızın veya fikirlerinizin çoğunu gönüllü olarak yapın. BU üyeliğin yan faydaları olabilir! Hâlâ değerlerinizle uyuşmayan bir organizasyonun parçasıysanız, kendinizi yenilemek zorunda hissetmeyin. Öte yandan, bir şeye daha fazla ilgi duyuyorsanız, zamanınızın veya fikirlerinizin çoğunu gönüllü olarak yapın. BU üyeliğin yan faydaları olabilir! Hâlâ değerlerinizle uyuşmayan bir organizasyonun parçasıysanız, kendinizi yenilemek zorunda hissetmeyin. Öte yandan, bir şeye daha fazla ilgi duyuyorsanız, zamanınızın veya fikirlerinizin çoğunu gönüllü olarak yapın. BU üyeliğin yan faydaları olabilir!


Bir çift tutulma arasında tam olarak inen bu çeyrek ay ile Cumartesi, güçlü bir denge noktasına işaret ediyor. Geçen hafta Boğa burcundaki ay tutulması, güçlerinizi birleştirme veya bir anlaşma imzalama fikri konusunda sizi heyecanlandırabilecek güçlü bir ortaklık enerjisi dalgası getirdi. Ancak değerleriniz ve vizyonlarınız örtüşüyor mu? Önümüzdeki hafta, 4 Aralık'ta Yay burcundaki güneş tutulması tam da bunu belirlemenize yardımcı olacak. Bu arada, tüm seçeneklerinizi kontrol ettiğinizden emin olun. Bir Akrep neyi taahhüt ederse, yapışma eğilimi gösterir - bu yüzden yanlış şeyle STICK almak istemezsiniz. Durum tespiti için bu hafta sonunu kullanın. Sorularınızı yanıtlayın, böylece net bir vicdanla ilerleyebilirsiniz… veya gelecek hafta yeni bir yöne doğru ilerleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.