%86 Getiri Potansiyeli Sunan Perakende Şirketi

%86 Getiri Potansiyeli Sunan Perakende Şirketi

Borsa İstanbul'un düşüş eğiliminde olduğu şu günlerde inanılmaz bir hedef fiyat gündemde...

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Ata Yatırım, Şok Marketler Ticaret A.Ş. (SOKM) için yeni bir hedef fiyat belirledi ve bu güncelleme ile şirketin ortalama potansiyel getiri oranı dikkat çekiyor. SOKM hisseleri 19 Ekim'de 64,85 TL'den kapanış yapmıştı. Ata Yatırım, hedef fiyatını 105 TL olarak açıklayarak %61,9 oranında bir getiri potansiyeli tahmininde bulundu ve aynı zamanda SOKM için "Endeks Üstü Getiri" tavsiyesi verdi.

Şok market hisselerinde büyük artış beklentisi...

Ayrıca, diğer aracı kurumlar da SOKM için benzer şekilde yüksek getiri potansiyeli tahminlerinde bulundular. HSBC, 18 Ekim tarihinde 100 TL'lik bir hedef fiyat belirleyerek %54'lük bir getiri potansiyeli öngördü. ALB Yatırım ise 101,30 TL'lik hedef fiyat ile %56 oranında bir getiri potansiyeli sundu ve tavsiyesini "AL" olarak verdi.

2022/10/05/borsa-96ym-cover.jpg

Son olarak, J.P. Morgan, diğer aracı kurumların üzerinde bir hedef fiyat belirledi ve SOKM için 123 TL hedef fiyat ile %89,7'lik bir getiri potansiyeli tahmininde bulundu. J.P. Morgan aynı zamanda SOKM için "Arttır" tavsiyesi de verdi.

Bu verilere göre, Şok Marketler Ticaret A.Ş. (SOKM) hisseleri yatırımcılar için yüksek getiri potansiyeli sunan bir yatırım fırsatı olarak değerlendirilmektedir. Ancak yatırım kararları verilirken dikkatli bir şekilde araştırma yapılması ve kişisel finansal hedefler göz önüne alınması önemlidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.