Makro Reyting Analizleri

Makro Reyting Analizleri

Kirli Sepeti’nde şok! O isim ayrılıyor

Kirli Sepeti’nde şok! O isim ayrılıyor

Pazar akşamlarına damga vuran Kirli Sepeti dizisinde adeta deprem yaşanıyor. Üç başrol oyuncusunun birden diziye veda etmesi izleyiciye “dizide neler oluyor” sorusunu sordururken dizinin akibeti sorgulanmaya başlandı. İzleyici merak ediyor, en önemli başrol oyuncusu Kirli Sepetine neden veda etti? Kirli Sepeti yoksa final mi yapacak? Tüm soru ve cevaplarıyla Kirli Sepeti ile ilgili gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Kirli Sepeti’nde şok! O isim ayrılıyor

Pazar akşamlarının heyecanla izlenen dizilerinden biri olan Fox TV yapımı Kirli Sepeti dizisinde şok gelişmeler yaşanıyor. Dizinin ağır toplarından üçü birden diziye veda etti. Bir kaza ile bacağı kırılan ve çekimlere devam edemeyen Devrim Yakut’un yanı sıra iki ismin daha diziden ayrıldı. İzleyiciyi şok eden gelkişmeler üzerine dizi takipçileri Kirli Sepeti’nini akıbetini sorgulamaya başladı.

Peş peşe gelen beklenmedik ayrılıklar

Eğlenceli ve mizahi yaklaşımı nedeniyle Yasak Elma’ya benzetilen Kirli Sepeti reytinglerdeki başarısıyla göz dolduruyor. Ancak şok gelişmeler üzerine birbirinden önemli üç isim diziye veda etti. Dizinin ana kadrosunda bulunan Devrim Yakut, geçirdiği sakatlık nedeniyle diziye veda etmek zorunda kaldı. İzleyici tam bu soğuk gelişmeye hazırlanırken Serkay Tütüncü ve Aleyna Özgeçen’in diziden ayrıldı. İzleyiciler arasında büyük bir üzüntüye yol açan gelişme, bacağı kırılan Devrim Yakut’un çekimlerde büyük zorluk yaşamasıyla ilişkilendirildi. Bir bölüm sonra diziye veda eden Canan Hanzade karakterine hayat veren Devrim Yakut çekimlere alçılı bacağı ile katılmış ve örnek teşkil etmişti.

Ayrılıklar diziyi finale götürür mü?

Dizide Kahraman Demir karakterine hayat veren Serkay Tütüncü ve İlkgül Yıldırım karakterini canlandıran Aleyna Özgeçen, Devrim Yakut’un mecburi ayrışından sonra rol gereği diziden ayrıldı. Büyük bir kan kaybına yol açan dizinin senaryosunu yazan Nermin Yıldırım gelişmeler üzerine konsepti değiştirdi. Bir üsttekiler alttakiler konusu işlenen dizi, İstanbul’un zengin bir çevresinde butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların işverenlerinin iç içe geçmiş hayatlarına mercek tutuyor. Yapımcılığını Fatih Aksoy, Merve Girgin Aytekin ve Direnç Aksoy Sidar’ın üstlendiği Kirli Sepeti’ndebu iki farklı yaşam tarzı arasındaki uçuruma dikkat çekiliyor. Dram türündeki dizide Ayça Bingöl, Bestemsu Özdemir, Ceren Mora, Melisa Döndel, Cansu Tosun, Serhat Kılıç, Furkan Palalı, Gözde Seda Altuner, Orhan Becerir rol alırken yapımını Medyapım’ınüstlendiği dizi izlenme raporlarındaki seyri ile yayıncı şirket olan Fox TV’nin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.