Tesla ilk ATV Modeli Cyberquad’ı satışa çıkardı! Türkiye’ye göre bile fiyat çok uygun!

Tesla ilk ATV Modeli Cyberquad’ı satışa çıkardı! Türkiye’ye göre bile fiyat çok uygun!

Tesla 2019 yılında tanıtımını yaptığı Cyberquard adlı ATV'sini piyasaya sürüyor. Ürünün fiyatı Avrupa ve Amerika'ya göre oldukça ucuz. Türkiye için ise Cyberquard beklenilenden düşük fiyatta satışa çıkabilir.

Tesla Cyberquard 1900 dolarlık fiyatıyla oldukça dikkat çekiyor. Cyberquad’ın çocuklar için hazırlanan bir versiyonu bu. Tesla Cyberquard çocukların bayılarak bineceği bir ATV. Ama küçük bir şart var…

Tesla, Elon Musk liderliğinde farklı yatırımalra da devam ediyor. Marka 2019 yılında ATv modeli duyurusunda Cybertruck ismini verdikleri ATV’nin tanıtımını yapmıştı. Markanın bu ilk pick-up tasarı ve ğretim bandına sokacağı ilk ATV idi. Bu tanıtımda daha az özellikli çocuklar için de Cyberquad isimli bir de çocuk ATV’si tanıtılmıştı. Musk b tanıtımda ATV’nin 2021 yılının sonralrında yollara çıkacağını söylemişti ve yalancı çıkmadı. Tesla’nın ilk ATV’si piyasada ama bir fark var… Tanıtımından farklı ve daha küçük…

Tesla’dan çocukarı sevindiren ATV : Cyberquad

Bu ATV’yi kullanmak için gerekli yaş 8. Bu yaştan büyükseniz siz de bu ATV’yi kullanabilirisiniz. Öyle ki Tesla özellikleri kısıtlanmış bu ATV’yi her ne kadar çocuklar için tasarladığını belirtse de bütün tanıtım reklamlarında ATV’ye büyükler biniyor. Kapasite olarak düşük ama kaliteli bir Tesla ATV isteyenler için ideal bir araç. Sadece denilebilir ki çocuklar için geliştirilmiş özel bir versiyon…

3q4lbuhf-900.jpg

24 Kilometre gidebilirsiniz

Tesla’nın bu aracının çocuklar için olduğunun bir kanıtı da sadece 16 Km hıza yükselmesi. Menzili ise 24 Km. 55-60 kilodan fazla iseniz bu ATV’ye binmeniz çok zor. Elektrikli araç üretimi yapan bir firmaya göre Cyberquad ‘ın çok kötü bir özelliği var. Şarjı tam 5 saat sürüyor. Bu da çok uzun bir süre.

18 aşamalık kurulum için bir usta şart!

ATV’nin tek parça olarak geldiğini düşünenler yanılıyor. Ürün 18 parçadan oluşuyor ve sade aylan anahtarı ile montajının mümkün olduğunu firma ayrıntısıyla anlatmış. ATV tam manasıyla çelikten üretilmiş, çelik gövde o kadar sağlam ki çocukların yıllarca eskitemeyeceği bir ürün.

tesla-cyberquad-on-display-at-unveil.jpgtesla-cyberquad-on-display-at-unveil.jpg

1900 Dolar bu ürüne göre yüksek değil

Franz von Holzhausen Tesla’nın baş tasarımcılarından ve Resmi olarak Twitter’dan yaptığı paylaşımda Cyberquad’ın sadece çocuklar için değil yetişkinler için de oldukça eğlenceli olduğunu belirtti.

Firmanın internet sitesinde Cyberquad’ın fiyatı 1900 dolar gösteriliyor. Amerika ve Avrupa şartlarında fiyatı çok iyi olan ürün Türkiye için pahalı denilebilir. 25.000 lira bir çocuk ATV’sine verilemeyebilir. Ama yine de beklenenden düşük bir fiyat diyebiliriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.