Netflix Dizisi Kulüp 2. Sezon Ücretsiz İzlemek İsteyenler Full Hd İzle

Netflix Dizisi Kulüp 2. Sezon Ücretsiz İzlemek İsteyenler Full Hd İzle

Netflix’te 1. Sezonu yayınlanan ve yayınlandığı dönemde gündem olmayı başaran ve IMDb’de 8 gibi yüksek bir puan alan Kulüp Dizisinin 2. Sezonun yayın tarihi belli oldu.

Kulüp 2. sezon 6 aralık perşembe günü dijital Platform Netflix'te ekranlara gelecek. Dizinin 2 sezonu şu anda sabırsızlıkla bekleniyor.

Özellikle gazinocular kralının oğlu olarak bilinen Sacit Aslan'ın Kulüp ile ilgili söyledikleri çok dikkat çekmiş durumda.

Kulüp dizisinde gerçek hayatta kim kimdir merak ediyorsanız, buradan ulaşabilirsiniz...

Kulüp dizisi bazı kesimlerce eleştirilse de Netflix'te ses getiren Türk dizilerinden biri olarak kabul ediliyor.

Netflix’te 1. Sezonu yayınlanan ve yayınlandığı dönemde gündem olmayı başaran ve IMDb’de 8 gibi yüksek bir puan alan Kulüp Dizisinin 2. Sezonun yayın tarihi belli oldu.

Dünyanın en büyük İnternet yayın platformu olan Netflix tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de yerli içerikler üreterek Türk seyircisini kendi platformuna çekmeye çalışıyor. Ülkemizde de en çok abonesi olan platform özellikle gençlerin yoğun bir şekilde abone olduğu ve takip ettiği platform olarak biliniyor.

kulup.jpg

Pek çok yerli içerik üreten ve bununla en çok seyredilen yapımlar listesine ulaşan Netflix geçen dönem yayınladığı Kulüp dizisi ile bir kez daha yerli abonelerin beğenisini kazanmış ve yapım uzun süre gündemde kalmıştı. Platform oldukça ilgi gören ve beğenilen yerli içerik Kulüp için önemli bir karar aldı ve Kulüp’ün 2. Sezonunu çekmek için harekete geçti.

Bunun için yapılan hazırlık sonunda çekimler başladı. Takipçilerin heyecanla beklediği Kulüp dizisinin 2. sezonunun yayın tarihi ve fragman ise platformda yayınlandı. En az 1. Sezon kadar heyecanlı olacağı gözlenen Kulüp 2. sezon şimdiden merakla beklenmeye başlandı.

IMDb’de 8 Alan Dizinin 2. Sezon Tarihi Belli Oldu

03 Medya tarafından hazırlanan Kulüp Netflix Türkiye’de yayınlandığı dönemde gündem olmayı başarmış ve en çok seyredilen yapımlar arasında büyük bir başarı elde etmeyi başarmıştı. Netflix’in yerli içerik yapımı Kulüp, dünyanın en popüler dizi ve film bilgi platformu IMBd’de 8 gibi oldukça yüksek bir puan alarak herkesi şaşırtmıştı. Bunun üzerine Netflix tarafından 2. sezon için onay alan Kulüp’ün hazırlıkları yapım şirketi 03 Medya tarafından başlatılmıştı.

kulup-dizisi-hangi-kanalda-kulup-nereden-izlenir-14562069-2642-amp-001.jpg

Oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Barış Arduç gibi ünlü isimleri bir araya getiren Kulüp’ü Aysin Akbulut, Rana Denizer ve Necati Şahin kaleme alıyor. Hazırlıkların ardından Kulüp’ün 2. sezonunun yayın tarihi belli oldu ve 2. sezon ilk fragmanı da yayınlandı. Netflix’te 2. sezonuyla yayınlanacak Kulüp’ün yayın tarihi olarak 6 Ocak belirlendi ve fragman yayınlanmaya başlandı.

Kulüp Dizisi Hikayesi

Netflix’te yayınlanan ve yerli içerikler arasında en çok izlenme oranına ulaşan Kulüp dram türünde ele alınıyor. Dizi 1950’liyıllarda İstanbul’da yaşanılan olayları konu alıyor. Bir annenin kızıyla yeniden barışma çabasını ve sürecini anlatan dizinin ikinci sezonunda ise İstanbul’da yaşanılan 6 – 7 Eylül olaylarının konu edinileceği düşünülüyor. 1955 yılında İstanbul’da yaşayan bir grup Rum’a yönelik saldırılara atıfta bulunan dizinin yeni sezonunun başlaması ise heyecanla bekleniyor.

Netflix Kulüp Dizisi 2. Sezon 1. Bölüm İzle, Kulüp 2. Kısım Tek Parça

https://www.netflix.com/watch/81354845?trackId=14277281&tctx=-97%2C-97%2C%2C%2C%2C%2C%2C

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.