Tarkim halka arzı yatırımcısına kaç lot verir?

Tarkim halka arzı yatırımcısına kaç lot verir?

SPK geçtiğimiz hafta iki şirketin halka arzına onay verirken bunlardan biri de Tarkim Bitki Koruma San. ve Tic. A.Ş. oldu. Halka arzlara olan ilgi her geçen gün artıyor. Talep toplaması 5-6 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Tarkim halka arz

SPK'nın geçtiğimiz hafta halka arzına onay verdiği Tarkim Bitki Koruma San. ve Tic. A.Ş'nin talep toplama tarihi 5-6 Eylül olarak belirlendi.

Yatırımcılar, halka arzlara katılımın çok yüksek olduğu bir dönemde Tarkim halka arzının yatırımcısına kaç lot vereceğini merak ediyor.

Gübre Fabrikalarının iştiraki olan Tarkim Bitki Koruma Sanayi ve Ticaret A.Ş., 2009 yılında Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez ve Bölge Birlikleri ile Gübre Fabrikaları Türk A.Ş tarafından 16.000.000 TL sermaye ile Manisa'da kuruldu.

Tarkim, tamamı eşit dağıtım yöntemiyle 5 milyon lot 107,50 tL'den talep toplayacak. Toplam başvuran yatırımcı sayısı 5 milyon lota bölünecek ve her bir yatırımcıya eşit lot dağıtılacak. Sizler için katılımcı sayısına göre dağıtılacak lot miktarını derledik:

500 bin katılım: 10 Lot (1075 TL)

1 Milyon katılım: 5 lot (537 TL)

1,2 milyon katılım: 4 lot (430 TL)

1,4 milyon katılım: 3 lot (322 TL)

2 milyon katılım: 2 lot (215 TL)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.