Galatasaraylı Mustafa Mohammed için iki Fransız takımı kapıda!

Son haftalarda gole doğrudan katkı sağlamlayamasa da oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Mısırlı Golcü Mustafa Muhammed krizi tekrar patlak vermeye hazır. Mustafa Mohammed için hangi Fransız takımları sırada.

Mustafa Mohammed için iki Fransız takımı kapıda!

Son haftalarda gole doğrudan katkı sağlamlayamasa da oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Mısırlı Golcü Mustafa Muhammed krizi tekrar patlak vermeye hazır. Başarılı golcü geçen sezon devre arasında transfer edilmişti. Kiralık olarak Galatasaray’a gelen Mustafa için Fransa Liginden Bordeaux da transfer girişiminde bulunmuş fakat oyuncu Galatasaray’ı tercih etmişti.

Bonservisi alınır alınmaz Bordeaux’a teklif edildi

Sarı Kırmızılılar oyuncunun bonservisini alır almaz Fransız takımına Mustafa’yı satabileceklerini belirtti. Ama şok cevap geldi. Bordeaux teklifi kabul etmedi.

Mohamed Bordeaux’u istiyor muydu?

Mustafa’nın son güne kadar Bordeaux için beklediği söylense de bu tam manasıyla kanıtlanmış değil. Ancak Galatasaray’da kötü gidiş sırasında Mustafa da Avrupa’da farklı bir kulübe gitmek istemiş olabilir Hem Galatasaray’a hem de Mostafa Mohammed’e iyi bir teklif gelmesi durumunda bu transferin hemen gerçekleşebileceği belirtiliyor. Oyuncu sezonu Galatasaray’da geçilecek ama gelecek sezon için transfer bitecek. Peki, bu takım Bordeaux olur mu?

Marsilya ve Lille de ilgilenebilir

Lille Burak Yılmaz’ın yerine bir golcü arıyor. Mostafa Muhamed de radarlarında. Marsilya da olabilecek takımlardan.

Mostafa bu sezon nasıl bir performans gösterdi!

Galatasaraylı oyuncu bu sezon 35 maça çıkmayı başardı. Hatta Afrika Kupası olmasa daha fazla da oynayabilirdi. 9 gol 6 da asistlik bir performans gösterdi. Türkiye Kupasında da 1 golü ve ayrıca Avrupa Liginde de 1 gol attı. Sarı Kırmızılıların az gol attığı bir sezonda bu rakamlar da dikkat çekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İnsanlar Mars'a Ne Zaman Gidecek? İşte Bildiğimiz Her Şey!
Google'ın McLaren sponsorluğu, Android robotunu ve Chrome tekerleklerini 2022 F1 arabasına yerleştiriyor

Spor Haberleri