Rocket League 5. Sezonu 17 Kasım'da Başlıyor, Yeni Nexus Savaş Arabası Ekleniyor

5. Sezon uzay temalı gibi görünüyor ve Rocket League'e bir sürü galaksi ve uzay gemisi temalı kozmetikler ekliyor.

Geliştirici Psyonix, Rocket League Sezon 5'in 16 Kasım'da 16:00 PT / 19:00 ET'deki bir güncellemenin ardından 17 Kasım'da başlayacağını duyurdu. Önümüzdeki sezon yeni bir savaş arabası, arena çeşidi, Rocket Pass ve sınırlı süreli mod ekliyor.

Aşağıda eklemiş olduğumuz yeni bir fragmanda görüldüğü gibi, Starbase Arc, arenayı işgal eden şeytani bir galaksiler arası güç ile Sezon 5 için güncellenmiş bir görünüme kavuşuyor. Fragman ayrıca GRIMES'in "Player Of Games"in yeniden tasarlanmış bir varyasyonunu da içeriyor ve yeni şarkı 5. Sezonun başında Rocket League'de mevcut olacak. Yeni sezonda ayrıca üç yeni Rocket Labs arenası eklenecek: Barricade, Colossus ve Kum saati.


Her zamanki gibi, yeni sezonda yeni bir Rocket Pass (Rocket League'in bir battle pass versiyonu) olacak. Ücretli premium yol, düzinelerce benzersiz ödül içerir; en önemlisi, yeni Nexus savaş arabası. Sezon 5'in uzay temasına uygun olarak, ücretli Rocket Pass pistinde ayrıca Spacedirt boyası, Hyperspace animasyonlu çıkartması ve Cosmosis gol patlaması gibi yıldız sistemleri ve uzay gemileriyle ilgili kozmetikler de yer alıyor.

https://youtu.be/ekwmvQOgpnY

Yeni bir sınırlı süreli mod olan Heatseeker Ricochet, Sezon 5'in ikinci günü olan 18 Kasım'da başlayacak. rakibin kalesinde.

Rocket League, oynaması ücretsiz ve hem çapraz oynama hem de çapraz ilerleme özelliklerine sahip olup, oyunu istediğiniz yerde istediğiniz kişiyle oynamanıza olanak tanır. Oyun Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, PC ve Switch'te mevcuttur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Porsche, Tamamen Elektrikli Macan SUV ve 718 Spor Otomobilini Duyurdu
BMW Hidrojenle çalışan iX5 modelinin ilk sürüş denemesi yapıldı! Bir Bilim Projesinden Daha Fazlası!

Oyunlar Haberleri