Netflix filmi The Bombardment Türkçe Dublaj İzle altyazılı izle!

Netflix İkinci Dünya Savaşı Danimarka yapımı The Bombardment yani Bombardıman filmi ne zaman yayınlanacak?

Netflix İkinci Dünya Savaşı Danimarka yapımı The Bombardment yani Bombardıman filmi ne zaman yayınlanacak?

Netflix, 2. Dünya Savaşı filmi The Bombardment veya diğer adıyla Gözümdeki Gölge'nin ( Danimarka dilinde Skyggen i mit øje ) dağıtım haklarını aldı ve filmi Mart 2022'de yayınlayacak.

İlk olarak Ekim 2021'de Danimarka'da sinemalarda gösterime giren film, şimdi 9 Mart 2022'de Danimarka dışında Netflix'te yerini alacak. Film, Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık dahil olmak üzere çoğu büyük bölgeye gidecek.

Ole Bornedal'ın yazıp yönettiği filmin yapımcılığını Freemantle'dan Miso Film üstlendi. Bornedal, belki de en iyi Nattevagten, Nightwatch ve Deliver Us From Evil gibi oyunlarla tanınan ünlü bir Danimarkalı yönetmendir.

İncelemeler sınırlı olsa da şu anda IMDb'de 7.4'lük bir puana sahip.

Filmde yer alan oyuncular arasında İngilizce filmlerdeki rolleriyle tanıyabileceğiniz birkaç isim var.

Alex Høgh Andersen ( Vikings'te Ivar'ı oynuyor ) oyuncu kadrosunda Frederik rolüyle dikkat çekiyor.

Oyuncular arasında ayrıca Danica Curcic ( Silent Heart ), Susse Wold ( The Hunt ), Caspar Phillipson ( Mission: Impossible – Fallout ), Bertram Bisgaard, Ester Birch Bech, Ella Josephine Lund Nilsson ve Fanny Leander Bornedal yer alıyor.

Yukarıda belirtildiği gibi Netflix, filmi Bombardment olarak yeniden adlandırmayı seçti. Bunun nedeni, Netflix'teki bazı filmlerin In The Shadow of the Moon ve In The Shadow of Iris gibi benzer adları zaten kullanması olabilir.

Bombardıman filmi konusu nedir?

The Bombardment'tan bekleyebilecekleriniz şunlardır :

“21 Mart 1945'te İngiliz Kraliyet Hava Kuvvetleri, Gestapo'nun Kopenhag'daki karargahını bombalama görevine başladı. Bombardıman uçaklarından bazılarının yanlışlıkla bir okulu hedef alması ve 86'sı çocuk olmak üzere 120'den fazla kişinin hayatını kaybetmesi nedeniyle baskının ölümcül sonuçları oldu.”

Netflix, birden fazla dublaj ve alt seçenek sağlayacaktır. Ses seçenekleri arasında, orijinal Danca sesin yanı sıra İngilizce, Portekizce, Lehçe, Türkçe ve Fransızca dublajları da içermesini bekleyebilirsiniz.

Bombardment , Netflix'in son yıllarda satın aldığı 2. Dünya Savaşı filminden biri. Geçen yıl Netflix, özellikle Harry Potter'ın Tom Felton'unun oynadığı Hollanda filmi The Forgotten Battle'ı satın aldı. Ocak 2022'de Netflix kendi filmi Münih – The Edge of War'ı yayınladı ve daha sonra 2022'de birçok bölge Mincemeat Operasyonunun çıkışını görecek .

Mart ayında Netflix'te The izlemek isterseniz buradan size bir link verebiliriz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Netflix filmi The Adam Project izle The Adam Project Türkçe dublaj izle!
Netflix dizisi One of Us Is Lying izle birinci sezon Birimiz Yalan Söylüyor birinci bölüm Türkçe dublaj izle
Netflix filmi Aşk Taktikleri filmi izle Aşk Taktikleri tek parça izle

Medya Haberleri