Netflix filmi Aşk Taktikleri filmi izle Aşk Taktikleri tek parça izle

Aşk Taktikleri filmi izlemek isteyenler doğru yerdesiniz. Netflix filmi Aşk Taktikleri konusu nedir? Aşk Taktikleri oyuncu kadrosunda kimler var? Yayınladığı dizilerle dijital platformda liderliği yakalayan Netflix'in yeni Türk filmi Aşk Taklitleri...

Yayınladığı dizilerle dijital platformda liderliği yakalayan Netflix'in yeni Türk filmi Aşk Taklitleri geçtiğimiz cuma günü yayına girdi. Fragmanı yayınlandığı günden itibaren izleyici tarafından araştırma merak konusu olan Aşk Taktikleri filmi yayınlandı ve seyirciden ilgi gördü. Film severler merak ediyor Netflix Aşk Taktikleri konusu nedir? Aşk Taktikleri filminin oyuncu kadrosu ve filmle ilgili gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Netflix Aşk Taktikleri ne zaman yayınlandı?

Netflix'in tanıtımını yaptığı ve 11 Şubat Cuma günü yayına koyduğu yeni aşk filmi Aşk Taktikleri film severler tarafından çok beğenildi. Filmin yayınlanmasıyla birlikte filmi izleyemeyenler yeni filmin sürükleyici öyküsünü, oyuncu kadrosunu, karakterlerin kişilik özelliklerini merak ediyor. Bizde takipçilerimiz için yeni Türk Netflix filmini en ince detaylarıyla derledik. 'Böyle Bitmesin', 'Sen Anlat Karadeniz' ve son olarak 'Sefirin Kızı' yapımlarıyla karşımıza çıkan Emre Kabakuşak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın başrollerini paylaştıkları romantik komedi türü Aşk Taktikleri filmi 11 Şubat 2022 Cuma günü Netflix dijital platformunda yayınlandı.

'Bir Nefes Yeter', 'Masum Değiliz' ve 'Yüzleşme' adlı yapımların senaristliğini yapan Pelin Karamehmetoğlu’nun kaleme aldığı Aşk Taktikleri filminin yapımcılığını 7. Koğuştaki Mucize filmiyle ünlenen Lanistar Media üstlendi!

Aşk Taktikleri konusu nedir?

Dijital yayın platformu Netflix, Hakan Muhafız'la başlayan Türk yapımlarını izleyicisiyle buluşturmaya devam ediyor. Çekimleri yaz aylarında yapılan romantik komedi türü filmi Aşk Taktikleri iki başarılı oyuncuyu aynı yapımda buluşturdu. Son olarak "Doğduğun Ev Kaderindir" dizisiyle karşımıza çıkan Demet Özdemir ve bir süper kahraman dizisi olan 'Akıncı dizisiyle yıldızı parlayan Şükrü Özyıldız’ın başrollerini paylaştıkları Aşk Taktikleri hızlı bir reklamcı ile öz güveni yüksek bir blog yazarı arasında geçen fırtınalı ve gerilimli bir aşk hikayesini anlatıyor.

“Biri senin için yanıp tutuşsun diye iddiaya girişir misin?” mattosuyla Netflix’te yayınlanan ve yakışıklı olduğu kadar çapkın da olan reklamcı (Şükrü Özyıldız) ile kendine fazlasıyla güvenen blog yazarının (Demet Özdemir) ilişkilerini sıra dışı taktiklerle yaşamasını ve sonunda aşkın gücünü kazanmalarını ele alıyor. Erkekleri çözdüğünü düşünen Aslı ile kadınları anladığını zanneden Kerem'in komik hikayesini Netflix’te ekrana getiren Aşk Taktikleri filminde tüm erkeklerin aynı olduğunu zanneden öz güveni yüksek Aslı bir blogda adını saklayarak ilişkiler hakkında yazı yazmaktadır. Oldukça popüler olan aslı aslında bir moda tasarımcısıdır ve aşkın gücüne inanmamaktadır.

Netflix Aşk Taktikleri filmi oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

11 Şubat 202 Cuma günü Netflix’te yayınladığı romantik komedi filmi Aşk Taktikleri güçlü oyuncu kadrosuyla ön plana çıktı. Güzel oyuncu Demet Özdemir ve yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız’ın başrollerini paylaştıkları Aşk Taktikleri’nde Atakan Çelik, Doğukan Polat, Özgür Ozan, Deniz Baydar, Hande Yılmaz, Ecem Atalay ve Yasemin Yazıcı gibi usta oyuncular yer aldı. +13Notuyla ekrana gelen Aşk Taktikleri filmini izlemek isteyenler ücretli bir platform olan Netflix’e üye olarak filmi izleyebilir.

Aşk Taktikleri filmi izle

https://yabancidizi.pro/film/ask-taktikleri

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Netflix filmi The Adam Project izle The Adam Project Türkçe dublaj izle!
Disney+, 2022 Sonu İçin Reklam Yayınlı Aylık Ücretlerini Açıkladı!
Netflix dizisi One of Us Is Lying izle birinci sezon Birimiz Yalan Söylüyor birinci bölüm Türkçe dublaj izle

Medya Haberleri