Matrix 4 Yeni Fragman Yayınlandı. Matrix 4 Resurrections filmi son fragmanı izle

Matrix 4 filminin yeni fragmanında ilginç bir durum söz konusu. İlk filmi 1999 yılında Matrix filmine Matrix 4'te büyük bir gönderme var. Matrix Resurrections fragmanı burada.

Matrix hayranlarının heyecanla bekledikleri hatta forum sitelerinde biletlerin kaç dakika içinde tükeneceği tahminlerinin yapıldığı bir dönemde Matrix 4 filminin yeni fragmanı yayınlandı.

Yeni filmin adı Matrix Resurrections... ‘Déjà Vu’ adlı fragman, daha önceki filmlere özellikle ilk filme gönderme yapıyor. Bu fragmanda hem Matrix Resurrections’tan hem de serinin önceki filmlerden görüntüler var.

Matrix Resurrections’un son fragmanına, Carrie-Anne Moss’un oynadığı Trinty karakteri damga vuruyor. 1994 yılında yayınlanan ve herkesin gönlünde taht kuran serinin ilk filmindeki “Déjà Vu, Matrix’te genellikle bir arızadır. Bir şeyi değiştirdiklerinde gerçekleşir” ifadeleriyle başlıyor ve fragmanın devamında da eski filmlerden görüntüler içeriyor.

Spiderman: No Way Home serisinin son filminde yaşanan bilet sıkıntının daha büyüğü Matrix Resurrections filminde bekleniyor. Film Amerika Birleşik Devletlerinde nasıl karşılanacağı merakla bekleniyor.

Matrix 4’ün yeni fragmanını izle

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri